Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

 

 

 
Composer Talk to szczegˇłowe wywiady z kompozytorami muzyki filmowej o ich najnowszych projektach, ale także o ich karierze i jej początkach. Przeprowadziliśmy ponad 100 wywiadˇw z największymi kompozytorami Hollywood, a także z przyszłymi talentami.

Wywiad z Pete Anthony


Przeczytaj wywiad

Nagrane przez David-Emmanuel Thomas na 2021-06-03

Pete Anthony : Dyskografia

Wywiad z Ibrahim Maalouf


Przeczytaj wywiad

Nagrane przez David-Emmanuel Thomas na 2021-06-02

Ibrahim Maalouf: Dyskografia

Wywiad z Robin Coudert


Przeczytaj wywiad

Nagrane przez David-Emmanuel Thomas na 2021-05-05

Robin Coudert: Dyskografia

Wywiad z Jermaine Stegall
Data: 2021-04-20
Całkowity czas trwania: 26 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Fil Eisler
Data: 2021-04-18
Całkowity czas trwania: 30 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Nainita Desai
Data: 2021-03-09
Całkowity czas trwania: 36 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z John Debney
Data: 2021-03-03
Całkowity czas trwania: 38 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Gareth Coker
Data: 2021-02-06
Całkowity czas trwania: 37 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Anne-Kathrin Dern
Data: 2021-02-03
Całkowity czas trwania: 28 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Nami Melumad
Data: 2021-01-21
Całkowity czas trwania: 25 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Benjamin Wallfisch
Data: 2019-10-21
Całkowity czas trwania: 15 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Mark Isham
Data: 2019-10-04
Całkowity czas trwania: 19 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Jon Altham
Data: 2019-09-17
Całkowity czas trwania: 20 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Ryan Amon
Data: 2018-03-21
Przez Bruno Roberti
Wywiad z John Debney
Data: 2016-03-04
Całkowity czas trwania: 17 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Junkie XL
Data: 2015-10-17
Całkowity czas trwania: 23 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Dirk BrossÚ
Data: 2015-08-23
Całkowity czas trwania: 12 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Lorne Balfe
Data: 2015-06-27
Całkowity czas trwania: 21 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Patrick Doyle
Data: 2015-03-05
Całkowity czas trwania: 18 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Matthew Margeson
Data: 2015-02-07
Całkowity czas trwania: 14 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Craig Safan
Data: 2015-01-19
Całkowity czas trwania: 20 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Joel McNeely
Data: 2014-06-05
Całkowity czas trwania: 27 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Rachel Portman
Data: 2014-05-07
Całkowity czas trwania: 15 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Bruce Broughton
Data: 2013-12-19
Całkowity czas trwania: 34 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Murray Gold
Data: 2013-10-31
Całkowity czas trwania: 29 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Matthew Margeson
Data: 2013-08-04
Całkowity czas trwania: 21 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Henry Jackman
Data: 2013-06-12
Całkowity czas trwania: 33 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Robert Townson
Data: 2013-05-16
Całkowity czas trwania: 39 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Oscar Navarro
Data: 2013-04-30
Przez John Mansell
Wywiad z John Ottman
Data: 2013-02-19
Całkowity czas trwania: 19 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Kevin Riepl
Data: 2013-02-12
Całkowity czas trwania: 25 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Atli Írvarsson
Data: 2013-02-03
Całkowity czas trwania: 21 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Yoav Goren
Data: 2012-11-05
Całkowity czas trwania: 22 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Ryan Shore
Data: 2012-10-26
Przez Oscar Flores
Wywiad z James Newton Howard
Data: 2012-10-23
Całkowity czas trwania: 24 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z James Newton Howard
Data: 2012-10-20
Całkowity czas trwania: 9 minuty
Przez Arvid Fossen
Wywiad z Christopher Young
Data: 2012-09-23
Całkowity czas trwania: 35 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Imran Ahmad
Data: 2012-04-01
Przez John Mansell
Wywiad z Karl Jenkins
Data: 2012-03-24
Przez John Mansell
Wywiad z Christopher Lennertz
Data: 2012-03-21
Całkowity czas trwania: 21 minuty
Przez
Wywiad z Christophe Beck
Data: 2011-12-08
Całkowity czas trwania: 21 minuty
Przez
Wywiad z Brian Tyler
Data: 2011-11-13
Całkowity czas trwania: 25 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Henry Jackman
Data: 2011-11-07
Całkowity czas trwania: 33 minuty
Przez
Wywiad z Alexandre Desplat
Data: 2011-11-05
Całkowity czas trwania: 16 minuty
Przez
Wywiad z Greg Edmonson
Data: 2011-11-05
Całkowity czas trwania: 19 minuty
Przez
Wywiad z Hans Zimmer
Data: 2011-10-22
Całkowity czas trwania: 14 minuty
Przez Arvid Fossen
Wywiad z Marco Beltrami
Data: 2011-09-13
Całkowity czas trwania: 17 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Sam Hulick
Data: 2011-06-03
Przez Oscar Flores
Wywiad z Chris Bacon
Data: 2011-03-22
Całkowity czas trwania: 26 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z James Hannigan
Data: 2011-02-23
Całkowity czas trwania: 32 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Sean Murray
Data: 2011-02-16
Całkowity czas trwania: 35 minuty
Przez Oscar Flores
Wywiad z Jason Graves
Data: 2011-01-18
Całkowity czas trwania: 36 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Richard Jacques
Data: 2010-11-09
Całkowity czas trwania: 30 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Bear McCreary
Data: 2010-10-29
Całkowity czas trwania: 22 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Elliot Goldenthal
Data: 2010-10-24
Całkowity czas trwania: 28 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Ramin Djawadi
Data: 2010-09-28
Całkowity czas trwania: 25 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Doug Adams
Data: 2010-09-23
Całkowity czas trwania: 24 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Michael Wandmacher
Data: 2010-08-11
Całkowity czas trwania: 37 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Brian Tyler
Data: 2010-08-05
Całkowity czas trwania: 35 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Christopher Lennertz
Data: 2010-07-26
Całkowity czas trwania: 24 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z John Ottman
Data: 2010-07-13
Całkowity czas trwania: 20 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Emilio Kauderer
Data: 2010-05-11
Całkowity czas trwania: 30 minuty
Przez Oscar Flores
Wywiad z James Peterson
Data: 2010-04-04
Całkowity czas trwania: 37 minuty
Przez Oscar Flores
Wywiad z Dirk BrossÚ
Data: 2010-03-31
Całkowity czas trwania: 20 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Bruno Coulais
Data: 2010-01-21
Całkowity czas trwania: 35 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Youssef Guezoum
Data: 2010-01-16
Całkowity czas trwania: 8 minuty
Przez Marie-Lise Van Wassenhove
Wywiad z Marvin Hamlisch
Data: 2010-01-13
Całkowity czas trwania: 7 minuty
Przez Marie-Lise Van Wassenhove
Wywiad z Guy Cuyvers
Data: 2009-11-19
Całkowity czas trwania: 27 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Lisbeth Scott
Data: 2009-11-11
Całkowity czas trwania: 35 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z A.R. Rahman
Data: 2009-10-16
Całkowity czas trwania: 24 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Alexandre Desplat
Data: 2009-10-16
Całkowity czas trwania: 25 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Boris Elkis
Data: 2009-09-08
Całkowity czas trwania: 25 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Johan Hoogewijs
Data: 2009-09-02
Całkowity czas trwania: 37 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Theodore Shapiro
Data: 2009-07-17
Całkowity czas trwania: 40 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z John Debney
Data: 2009-07-10
Całkowity czas trwania: 24 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Daniel Licht
Data: 2009-06-23
Całkowity czas trwania: 32 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Jeff Rona
Data: 2009-05-18
Całkowity czas trwania: 47 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Steve Bramson
Data: 2009-04-26
Całkowity czas trwania: 24 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Kaveh Cohen
Data: 2009-04-20
Całkowity czas trwania: 38 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Nick Phoenix
Data: 2009-04-07
Całkowity czas trwania: 21 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Mark Isham
Data: 2009-03-16
Całkowity czas trwania: 29 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Joris Hermy
Data: 2009-02-12
Całkowity czas trwania: 38 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Austin Wintory
Data: 2009-01-20
Całkowity czas trwania: 41 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Wim De Wilde
Data: 2008-12-13
Całkowity czas trwania: 13 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z John Ottman
Data: 2008-12-12
Całkowity czas trwania: 21 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Alex Wurman
Data: 2008-11-15
Całkowity czas trwania: 23 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Wolfram de Marco
Data: 2008-11-09
Całkowity czas trwania: 35 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Clint Mansell
Data: 2008-10-17
Całkowity czas trwania: 14 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Dario Marianelli
Data: 2008-10-17
Całkowity czas trwania: 15 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z David Arnold
Data: 2008-10-17
Całkowity czas trwania: 30 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Tuur Florizoone
Data: 2008-10-11
Całkowity czas trwania: 32 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Jeff Beal
Data: 2008-10-10
Całkowity czas trwania: 25 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Daniel Tarrab
Data: 2008-10-03
Całkowity czas trwania: 23 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Brian Tyler
Data: 2008-09-16
Całkowity czas trwania: 30 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Mark Kilian
Data: 2008-08-31
Całkowity czas trwania: 16 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Chris Tilton
Data: 2008-08-28
Całkowity czas trwania: 18 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Kevin Kiner
Data: 2008-08-11
Całkowity czas trwania: 20 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Mark Snow
Data: 2008-07-24
Całkowity czas trwania: 20 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Yoav Goren
Data: 2008-07-17
Całkowity czas trwania: 30 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Andrew Lockington
Data: 2008-06-25
Całkowity czas trwania: 15 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Trevor Rabin
Data: 2008-06-03
Całkowity czas trwania: 19 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Hans Zimmer
Data: 2008-05-30
Całkowity czas trwania: 11 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Joel Goldsmith
Data: 2008-04-16
Całkowity czas trwania: 20 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Robert Townson
Data: 2008-04-03
Całkowity czas trwania: 52 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z John Debney
Data: 2008-02-26
Całkowity czas trwania: 22 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Tyler Bates
Data: 2008-01-29
Całkowity czas trwania: 20 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Brian Tyler
Data: 2008-01-22
Całkowity czas trwania: 28 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Jessica De Rooij
Data: 2007-12-06
Całkowity czas trwania: 14 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Marc Streitenfeld
Data: 2007-11-21
Całkowity czas trwania: 13 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Elia Cmiral
Data: 2007-11-07
Całkowity czas trwania: 19 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Alberto Iglesias
Data: 2007-11-06
Całkowity czas trwania: 28 minuty
Przez Cohen Oat
Wywiad z Steve Willaert
Data: 2007-10-28
Całkowity czas trwania: 21 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Mark Mancina
Data: 2007-10-25
Całkowity czas trwania: 19 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Harry Gregson-Williams
Data: 2007-10-19
Całkowity czas trwania: 18 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Maurice Jarre
Data: 2007-10-18
Całkowity czas trwania: 31 minuty
Przez Arvid Fossen
Wywiad z Gabriel Yared
Data: 2007-10-18
Całkowity czas trwania: 12 minuty
Przez Arvid Fossen
Wywiad z Aaron Zigman
Data: 2007-10-15
Całkowity czas trwania: 10 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Christopher Lennertz
Data: 2007-10-10
Całkowity czas trwania: 18 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z Dirk BrossÚ
Data: 2007-10-06
Całkowity czas trwania: 21 minuty
Przez Tim Horemans
Wywiad z George S. Clinton
Data: 2007-09-27
Całkowity czas trwania: 15 minuty
Przez Tim Horemans