Composer Talk brengt je diepgaande interviews met filmmuziek componisten over hun nieuwste projecten, over hun carrière en hoe het allemaal begon. We hebben gesproken met meer dan 100 van Hollywood's grootste componisten en ook met aankomende talenten.



Interview Mark Isham



19 minuten - Opgenomen door Tim Horemans op 2019-10-04

Mark Isham is een muziek/componist die muziek geschreven heeft voor films zoals Point Break, Fly Away Home, A Dog's Journey, The Accountant, ... Hij heeft ook muziek geschreven voor series zoals ABC's Once upon a time, Blood & Oil, Cloak & Dagger en nu recent Godfather of Harlem. In dit interview gaat hij dieper in op de score die hij geschreven heeft voor Godfather of Harlem en A Dog's Journey. Hij is ook een concert reeks aan het voorbereiden.

Mark Isham: Discografie

Interview met componist Jon Altham



20 minuten - Opgenomen door Tim Horemans op 2019-09-17

Jon Altham is een componist van filmmuziek. Hij is tevens ook de CEO van SoundWave Studios. SoundWave Studios is een muziek productie huis die een hele cataloog aan muziek hebben en waar je ook muziek voor jou films, commercials en trailers kan laten maken. Zij hebben een volledig team met professionelen klaarstaan zoals componisten, editors, mixers en producenten.


Interview with Ryan Amon


Lees hier het interview

Opgenomen door Bruno Roberti op 2018-03-21

Ryan Amon: Discografie

Interview John Debney
Datum: 2016-03-04
Totale duurtijd: 17 minuten
Door Tim Horemans
Interview Tom Holkenborg aka Junkie XL
Datum: 2015-10-17
Totale duurtijd: 23 minuten
Door Tim Horemans
Interview Dirk Brossé: For The Record
Datum: 2015-08-23
Totale duurtijd: 12 minuten
Door Tim Horemans
Interview Lorne Balfe
Datum: 2015-06-27
Totale duurtijd: 21 minuten
Door Tim Horemans
Interview Patrick Doyle
Datum: 2015-03-05
Totale duurtijd: 18 minuten
Door Tim Horemans
Interview Matthew Margeson
Datum: 2015-02-07
Totale duurtijd: 14 minuten
Door Tim Horemans
Interview Craig Safan
Datum: 2015-01-19
Totale duurtijd: 20 minuten
Door Tim Horemans
Interview Joel McNeely
Datum: 2014-06-05
Totale duurtijd: 27 minuten
Door Tim Horemans
Interview Rachel Portman
Datum: 2014-05-07
Totale duurtijd: 15 minuten
Door Tim Horemans
Interview Bruce Broughton
Datum: 2013-12-19
Totale duurtijd: 34 minuten
Door Tim Horemans
Interview Murray Gold
Datum: 2013-10-31
Totale duurtijd: 29 minuten
Door Tim Horemans
Interview Matthew Margeson
Datum: 2013-08-04
Totale duurtijd: 21 minuten
Door Tim Horemans
Interview Henry Jackman
Datum: 2013-06-12
Totale duurtijd: 33 minuten
Door Tim Horemans
Interview Robert Townson
Datum: 2013-05-16
Totale duurtijd: 39 minuten
Door Tim Horemans
Oscar Navarro
Datum: 2013-04-30
Door John Mansell
Interview John Ottman
Datum: 2013-02-19
Totale duurtijd: 19 minuten
Door Tim Horemans
Interview Kevin Riepl
Datum: 2013-02-12
Totale duurtijd: 25 minuten
Door Tim Horemans
Interview Atli Örvarsson
Datum: 2013-02-03
Totale duurtijd: 21 minuten
Door Tim Horemans
Interview Yoav Goren
Datum: 2012-11-05
Totale duurtijd: 22 minuten
Door Tim Horemans
Interview James Newton Howard
Datum: 2012-10-23
Totale duurtijd: 24 minuten
Door Tim Horemans
Interview Christopher Young
Datum: 2012-09-23
Totale duurtijd: 35 minuten
Door Tim Horemans
Interview Christopher Lennertz
Datum: 2012-03-21
Totale duurtijd: 21 minuten
Door Tim Horemans
Interview Christophe Beck
Datum: 2011-12-08
Totale duurtijd: 21 minuten
Door Tim Horemans
Interview Brian Tyler
Datum: 2011-11-13
Totale duurtijd: 25 minuten
Door Tim Horemans
Interview Henry Jackman
Datum: 2011-11-07
Totale duurtijd: 33 minuten
Door Tim Horemans
Interview Alexandre Desplat
Datum: 2011-11-05
Totale duurtijd: 16 minuten
Door Tim Horemans
Interview Greg Edmonson
Datum: 2011-11-05
Totale duurtijd: 19 minuten
Door Tim Horemans
Hans Zimmer at the World Soundtrack Awards 2011
Datum: 2011-10-22
Totale duurtijd: 14 minuten
Door Arvid Fossen
Interview Marco Beltrami and Buck Sanders
Datum: 2011-09-13
Totale duurtijd: 17 minuten
Door Tim Horemans
Interview Chris Bacon
Datum: 2011-03-22
Totale duurtijd: 26 minuten
Door Tim Horemans
Interview James Hanningan
Datum: 2011-02-23
Totale duurtijd: 32 minuten
Door Tim Horemans
Interview Sean Murray
Datum: 2011-02-16
Totale duurtijd: 35 minuten
Door Oscar Flores
Interview Jason Graves
Datum: 2011-01-18
Totale duurtijd: 36 minuten
Door Tim Horemans
Interview Richard Jacques
Datum: 2010-11-09
Totale duurtijd: 30 minuten
Door Tim Horemans
Interview Bear McCreary
Datum: 2010-10-29
Totale duurtijd: 22 minuten
Door Tim Horemans
Interview Elliot Goldenthal
Datum: 2010-10-24
Totale duurtijd: 28 minuten
Door Tim Horemans
Interview Ramin Djawadi
Datum: 2010-09-28
Totale duurtijd: 25 minuten
Door Tim Horemans
Interview Doug Adams
Datum: 2010-09-23
Totale duurtijd: 24 minuten
Door Tim Horemans
Interview Michael Wandmacher
Datum: 2010-08-11
Totale duurtijd: 37 minuten
Door Tim Horemans
Interview Brian Tyler
Datum: 2010-08-05
Totale duurtijd: 35 minuten
Door Tim Horemans
Interview Christopher Lennertz
Datum: 2010-07-26
Totale duurtijd: 24 minuten
Door Tim Horemans
Interview John Ottman
Datum: 2010-07-13
Totale duurtijd: 20 minuten
Door Tim Horemans
Emilio Kauderer Interview
Datum: 2010-05-11
Totale duurtijd: 30 minuten
Door Oscar Flores
Interview James Peterson
Datum: 2010-04-04
Totale duurtijd: 37 minuten
Door Oscar Flores
Star Wars in Concert
Datum: 2010-03-31
Totale duurtijd: 20 minuten
Door Tim Horemans
Bruno Coulais
Datum: 2010-01-21
Totale duurtijd: 35 minuten
Door Tim Horemans
Interview Youssef Guezoum
Datum: 2010-01-16
Totale duurtijd: 8 minuten
Door Marie Lise Van Wassenhove
Interview Marvin Hamlisch
Datum: 2010-01-13
Totale duurtijd: 7 minuten
Door Marie Lise Van Wassenhove
Interview Guy Cuyvers
Datum: 2009-11-19
Totale duurtijd: 27 minuten
Door Tim Horemans
Interview Lisbeth Scott
Datum: 2009-11-11
Totale duurtijd: 35 minuten
Door Tim Horemans
Interview A.R. Rahman
Datum: 2009-10-16
Totale duurtijd: 24 minuten
Door Tim Horemans
Interview Alexandre Desplat
Datum: 2009-10-16
Totale duurtijd: 25 minuten
Door Tim Horemans
Interview Boris Elkis
Datum: 2009-09-08
Totale duurtijd: 25 minuten
Door Tim Horemans
Interview Johan Hoogewijs
Datum: 2009-09-02
Totale duurtijd: 37 minuten
Door Tim Horemans
Interview Theodore Shapiro
Datum: 2009-07-17
Totale duurtijd: 40 minuten
Door Tim Horemans
Interview John Debney
Datum: 2009-07-10
Totale duurtijd: 34 minuten
Door Tim Horemans
Interview Daniel Licht
Datum: 2009-06-23
Totale duurtijd: 32 minuten
Door Tim Horemans
Interview Jeff Rona
Datum: 2009-05-18
Totale duurtijd: 47 minuten
Door Tim Horemans
Interview Steve Bramson
Datum: 2009-04-26
Totale duurtijd: 24 minuten
Door Tim Horemans
Interview Kaveh Cohen & Michael Nielsen
Datum: 2009-04-20
Totale duurtijd: 38 minuten
Door Tim Horemans
Interview Two Steps From Hell
Datum: 2009-04-07
Totale duurtijd: 21 minuten
Door Tim Horemans
Interview Mark Isham
Datum: 2009-03-16
Totale duurtijd: 29 minuten
Door Tim Horemans
Interview Joris Hermy
Datum: 2009-02-12
Totale duurtijd: 38 minuten
Door Tim Horemans
Interview Austin Wintory
Datum: 2009-01-20
Totale duurtijd: 41 minuten
Door Tim Horemans
Interview Wim De Wilde
Datum: 2008-12-13
Totale duurtijd: 13 minuten
Door Tim Horemans
Interview John Ottman
Datum: 2008-12-12
Totale duurtijd: 21 minuten
Door Tim Horemans
Interview Alex Wurman
Datum: 2008-11-15
Totale duurtijd: 23 minuten
Door Tim Horemans
Interview Wolfram de Marco
Datum: 2008-11-09
Totale duurtijd: 35 minuten
Door Tim Horemans
Interview Clint Mansell
Datum: 2008-10-17
Totale duurtijd: 14 minuten
Door Tim Horemans
Interview Dario Marianelli
Datum: 2008-10-17
Totale duurtijd: 15 minuten
Door Tim Horemans
Interview David Arnold
Datum: 2008-10-17
Totale duurtijd: 30 minuten
Door Tim Horemans
Interview Tuur Florizoone
Datum: 2008-10-11
Totale duurtijd: 32 minuten
Door Tim Horemans
Interview Jeff Beal
Datum: 2008-10-10
Totale duurtijd: 25 minuten
Door Tim Horemans
Interview Daniel Tarrab
Datum: 2008-10-03
Totale duurtijd: 23 minuten
Door Tim Horemans
Interview Brian Tyler
Datum: 2008-09-16
Totale duurtijd: 30 minuten
Door Tim Horemans
Interview Mark Kilian
Datum: 2008-08-31
Totale duurtijd: 16 minuten
Door Tim Horemans
Interview Chris Tilton
Datum: 2008-08-28
Totale duurtijd: 18 minuten
Door Tim Horemans
Interview Kevin Kiner
Datum: 2008-08-11
Totale duurtijd: 20 minuten
Door Tim Horemans
Interview Mark Snow
Datum: 2008-07-24
Totale duurtijd: 20 minuten
Door Tim Horemans
Interview Immediate Music
Datum: 2008-07-17
Totale duurtijd: 30 minuten
Door Tim Horemans
Interview Andrew Lockington
Datum: 2008-06-25
Totale duurtijd: 15 minuten
Door Tim Horemans
Interview Trevor Rabin
Datum: 2008-06-03
Totale duurtijd: 19 minuten
Door Tim Horemans
Interview Hans Zimmer & James Newton Howard
Datum: 2008-05-30
Totale duurtijd: 11 minuten
Door Tim Horemans
Interview Joel Goldsmith
Datum: 2008-04-16
Totale duurtijd: 20 minuten
Door Tim Horemans
Interview Robert Townson
Datum: 2008-04-03
Totale duurtijd: 52 minuten
Door Tim Horemans
Interview John Debney
Datum: 2008-02-26
Totale duurtijd: 22 minuten
Door Tim Horemans
Interview Tyler Bates
Datum: 2008-01-29
Totale duurtijd: 20 minuten
Door Tim Horemans
Interview Brian Tyler
Datum: 2008-01-22
Totale duurtijd: 28 minuten
Door Tim Horemans
Interview Jessica De Rooij
Datum: 2007-12-06
Totale duurtijd: 14 minuten
Door Tim Horemans
Interview Marc Streitenfeld
Datum: 2007-11-21
Totale duurtijd: 13 minuten
Door Tim Horemans
Interview Elia Cmiral
Datum: 2007-11-07
Totale duurtijd: 19 minuten
Door Tim Horemans
Interview Alberto Iglesias
Datum: 2007-11-06
Totale duurtijd: 28 minuten
Door Coen Haver
Interview Steve Willaert
Datum: 2007-10-28
Totale duurtijd: 21 minuten
Door Tim Horemans
Interview Mark Mancina
Datum: 2007-10-25
Totale duurtijd: 19 minuten
Door Tim Horemans
Interview Harry Gregson-Williams
Datum: 2007-10-19
Totale duurtijd: 18 minuten
Door Tim Horemans
Interview Maurice Jarre
Datum: 2007-10-18
Totale duurtijd: 31 minuten
Door Arvid Fossen
& Marie-Lise Van Wassenhove
Interview Gabriel Yared
Datum: 2007-10-18
Totale duurtijd: 12 minuten
Door Arvid Fossen & Marie-Lise Van Wassenhove
Interview Aaron Zigman
Datum: 2007-10-15
Totale duurtijd: 10 minuten
Door Tim Horemans
Interview Christopher Lennertz
Datum: 2007-10-10
Totale duurtijd: 18 minuten
Door Tim Horemans
Interview Dirk Brossé
Datum: 2007-10-06
Totale duurtijd: 21 minuten
Door Tim Horemans
Interview George S. Clinton
Datum: 2007-09-27
Totale duurtijd: 15 minuten
Door Tim Horemans

 



Meer