Invitation au Voyage


Filme Lançamento do filme: 1982
 

Inscreva-se agora!

Mantenha-se mais informado e tenha acesso à informação de colecionadores!

 

# Rastrear Artista/Compositor Duração
Side One
1.Prologue0:36
2.Don't Follow MeNina Scott & Lawlessness3:35
3.AssassinRambo5:27
4.On The Road II1:22
5.Flashback To Road1:35
6.After Death II2:15
7.End Titles2:40
 17:30
# Rastrear   Duração
Side Two
1.Contrebasse1:33
2.Snow1:20
3.Flashback1:29
4.On The Bridge1:09
5.Contrebasse II1:00
6.Theme For Piano And Strings1:25
7.The Road After Death1:10
8.Don't Follow Me (reprise)2:04
9.Buick Chase1:37
10.On The Road1:21
11.Main Titles2:03
12.After Death2:15
 18:25
Envie sua opinião Ocultar críticas em outros idiomas

 

Invitation au Voyage - 07/10 - Revisão de Bruno Roberti, apresentado em (Holandês)
Deze tweede release voor de LP to CD serie van Varèse is van de hand van Gabriel Yared.

Het werd wederom een 'full-electronic' score, wat we toch niet echt gewend zijn van deze componist. Het is dan ook één van zijn oudste werken uit zijn beginperiode. Deze score is misschien niet meteen een hoogvlieger, aangezien we veel beter gewend zijn van Yared. Verwacht dus geen 'English Patient' of 'Troy' toestanden. Yared schreef een behoorlijk hoofdthema die regelmatig terug keert. Het merendeel van dit album ligt goed in het gehoor en klinkt meestal melodieus, maar toch waagt de man zich hier en daar aan wat meer experimentale muziek tussendoor. Deze tracks zijn dan ook meestal van korte duur en nemen weinig af van de beluisterbaarheid van het volledige werk. De cd begint, na een korte prologue, met een stevige rock-song met hoog 80's gehalte gebracht door Nina Scott. Naar het einde toe krijgen we deze nog eens te horen in dezelfde song als reprise. De volgende track is weer een song, maar deze kan ik minder smaken en irriteert me dan ook gauw. Het is gewoon mijn ding niet. Al wat dan volgt, is de electronische muziek die Yared door de hand van Yared en die valt me wel in de smaak.

De eerste release van de LP to CD serie liet me een beetje op mijn honger zitten en klonk me wat gedateerd, maar deze tweede score heeft toch wat beter de tand des tijds doorstaan en krijgt daarom van mij een goeie 7/10 dankzij het hoofdthema die Yared erin verwerkt heeft.
Invitation au Voyage - 08/10 - Revisão de Sybren van der Schoot, apresentado em (Holandês)
Voor het eerst op CD uitgebracht door Varese's LP to CD-club is de soundtrack voor de franse film Invitation au Voyage de tweede score die ooit alleen op vinyl verkrijgbaar was en nu dus op CD.

De film zegt me helemaal niks, maar de muziek van Gabriel Yared klinkt lekker. Een electro-score met zo nu en dan actie, een paar romantische tracks en een heerlijke openingstrack van Nina Scott maken deze soundtrack uit 1983 een prettige luister ervaring.
Naast Nina Scott horen we ook muziek van 'Rambo' ( dit heeft verder niks met Sylvester Stallone te maken).
Invitation au Voyage is geen bombastisch avontuur, maar houd het aardig op enige spanning, een beetje romantiek ( Yared kreunt af en toe door 1 of 2 tracks heen) en de heerlijke ruige rockstem van Nina Scott, die op track 15 nog een korte reprise krijgt.

Outros lançamentos de Invitation au voyage (1982):

Invitation au Voyage (1982)
Invitation au voyage (2015)


Informe uma falha ou envie-nos informações adicionais!: Login

 Mais