The Rocky Horror Picture Show


Castle Music (5017615521528)
音乐 | 发布: 1994 | 格式: CD, 下载
 

现在订阅!

保持更好的信息,并访问收藏家信息!





 

# 跟踪   持续时间
1.Science Fiction Double Feature4:33
2.Dammit Janet2:47
3.Over at the Frankenstein Place2:44
4.The Time Warp3:19
5.Sweet Transvestite3:23
6.I Can Make You a Man2:12
7.Hot Patootie - Bless My Soul3:03
8.I Can Make You a Man: Reprise1:45
9.Touch-a, Touch-a, Touch Me2:31
10.Eddie2:46
11.Rose Tint My World8:19
12.I'm Going Home2:54
13.Super Heroes3:04
14.Science Fiction Double Feature: Reprise1:31
15.The Time Warp (Remix 1989 Extended Version)5:36
16.The Time Warp (Music - 1 = Background Track + U Mix)4:09
 54:36
提交您的评论 隐藏其它语言的评论

 

The Rocky Horror Picture Show - 10/10 - 评论 Sybren van der Schoot, 提交于 (荷兰人)
Cult, camp en musical met sci-fi-trekjes en een travestiet die de touwtjes in handen heeft....Rocky Horror Picture Show is een unieke, hysterische en komische musical verfilming uit 1975 met nog niet doorgebroken sterren als Susan Sarandon, Barry Bostwick, maar ook Tim Curry en Meatloaf maken hun opwachting. Het verhaal: Brad en Janet komen door autopech terecht in een groot landhuis waar toevallig een feestje word gehouden door een groep excentriekelingen, die ook nog es van een andere planeet komen. De landlord is Frank 'N Furter ( Tim Curry) een travestiet die net een perfect gespierde bink heeft gecreeerd ( Rocky) en voor de twee gestrande lovebirds een avond organiseert die ze nog lang zal heugen. Het jonge stel word blootgesteld aan geweld, sexuele fantasieen en enige lachwekkende vernederingen.

De soundtrack bevat de meeste liedjes uit de film, alleen missen de tracks 'Sword of Damocless' en 'Planet Schmanet Janet'

De CD opent met een ode aan de jaren 50- B films : 'Science Fiction/ Double feature', een fraaie openingssong gezongen door creatief brein achter de film Richard O'Brien ( Riff Raff)
Daarna krijgen we de puriteinse, all american braafheid tussen Brad en Janet, voordat ze voorgoed hun onschuld verliezen in het kasteel van Frank.
Susan Sarandon zingt best aardig, Barry Bostwick heeft ook een aardige zangstem, en dat is te horen op de derde track 'Over at the frankenstein place' O'Brien doet daar ook even in mee.
'The Time Warp is misschien wel het populairste nummer uit de film, en in de Verenigde Staten heb je zelfs meezing-avonden waar fans zich verkleden als de filmpersonages en letterlijk elke zin uit de film weten mee te brullen. Dit is lekkere rock'n roll met hitpotentie ( vandaar de twee remixes op deze CD)

Er staat op de hele CD geen verkeerd nummer, hoewel de laatste track niet echt nodig was geweest. De lol en enthousiasme is van de schijf af te horen en naast de komische teksten en vreemde stemmetjes van b.v. Little Nell en Patricia Quinn, is dit een cultklassieker die voor iedereen wel iets aantrekkelijks heeft. Oh, enne....een daverend applaus voor de performance van Tim Curry...deze man draagt de film en is razend goed als travo-annex gestoorde professor.


报告错误或发送给我们附加信息!: 登录

 



更多