Kill Bill Vol. 2


Maverick (093624867623)
电影 | 发布: 2004 | 电影发行: 2004 | 格式: CD, 下载
 

现在订阅!

保持更好的信息,并访问收藏家信息!





 

# 跟踪 艺术家/作曲家 持续时间
1.A Few Words From The BrideUma Thurman0:42
2.Goodnight MoonShivaree4:03
3.Il TramontoEnnio Morricone1:15
4.Can't Hardly Stand ItCharlie Feathers2:48
5.Tu Mirá (Edit)Lole Y Manuel4:00
6.Summertime KillerLuis Bacalov3:39
7.The ChaseAlan Reeves, Phil Steele and Philip Brigham1:03
8.The Legend Of Pai MeiDavid Carradine and Uma Thurman2:06
9.L'ArenaEnnio Morricone4:46
10.A Satisfied MindJohnny Cash2:50
11.A Silhouette Of DoomEnnio Morricone2:54
12.About HerMalcolm Mclaren4:49
13.Truly And Utterly BillDavid Carradine and Uma Thurman0:47
14.Malaguena SalerosaChingon4:05
15.Urami BushiMeiko Kaji6:27
 46:13
提交您的评论 隐藏其它语言的评论

 

Kill Bill Vol. 2 - 08/10 - 评论 Arvid Fossen, 提交于 (荷兰人)
Kill Bill 2, het vervolg was al even goed als het eerste deel, en van verhaallijn zelfs nog beter! De muziek, opnieuw een album uit. Uma Thurman leidt ons in op de eerste track van de cd, net zoals de film, en de sfeer is meteen gezet. Opnieuw gaat Tarantino muziel lenen uit Italiaanse films. Van Ennio Morricone gebruikt hij dit maal drie tracks: "A Silhouette of Doom" welke de opening van de film is, "L'Arena" wanneer Uma Thurman in een lijkkist moet, en Il Tramonto. Luis Bacalov zit er opnieuw bij, en dit keer is het ook de trailer muziek, van hem horen we de track "Summertime Killer" uit een Italiaanse politie thriller. Schitterend is "The Chase" dat voor zich spreekt van Alan Reeves & co, maar hier heb ik geen idee uit welke film deze muziek komt. De focus in deze soundtrack ligt ook op Spaanse-Mexicaanse muziek, te vinden in de eerder traditionele song Tu Mirà, en naar het einde van het album toe vinden we een cover van “Malaguena Salerosa" door Chingon. Net zoals op het eerste album vinden we Meiko Kaji, opnieuw een Japanse song in dezelfde stijl als op het eerste album. De andere songs springen voor mij minder in het oog. Opnieuw zijn er tussen de nummers verschillende dialogen uit de film geomnteerd. Toch, na twee soundtrack releases ontbreekt er nog heel wat muziek uit de films: Ennio Morricone's "Death Rides a Horse", Lily Chou's "Kaihukusuru Kizu", Isaac Hayes "Truck Rider", Human Beinz's "Nobody but You", 5.6.7.8’s "I'm Blue, en vooral de muziek van Robert Rodriguez met RZA (buiten een hidden track) in de tweede film. De eerste soundtrack was duidelijk beter en origineler. De beste tracks zijn hier van de originele filmcomponisten en dit album moet het daar vooral van hebben, samen met de toch wel goede selectie van dialogen uit de film.
Kill Bill Vol. 2 - 07/10 - 评论 Grégory Ramat, 提交于 (法国)
Une suite musicale aussi éclectique que la précédente. Le second volet des aventures de la mariée s'orientant vers le western, la musique prend elle aussi cette direction avec notemment des titres du grand Enio (s'il vous plait !)Se détachant donc de cet album exotique "Il Tramonto" et sa guitare mélancolique, le fabuleux "L'Arena" et sa trompette qui monte en puissance pour nous faire vivre une triomphale résurrection et le "Magdalena Salerosa" sponsorisé par Robert Rodriguez himself, un joyeux morceau revigorant qui sent bon le soleil et la téquila. Pour les afficionados de la V.O. dialogues du film en cadeau !
Kill Bill Vol. 2 - 07/10 - 评论 Joris Kessels, 提交于 (荷兰人)
De score voor Kill Bill 2 is geheel in dezelfde trant als die voor de eerste film, echter stukken minder goed. Die heerlijke sfeer die de eerste cd verspreide komt nu in een veel zwakkere vorm terug, afgezien van de wederom sterke track van de Japanse Meiko Kaji.

Toch is ook Kill Bill 2 een zeer vermakelijke score en zeker de moeite waard om in huis te halen.
Kill Bill Vol. 2 - 07/10 - 评论 monica doelen, 提交于 (荷兰人)
aardige muziek ertussen, moet zeggen ik begin een Morricone-fan te worden.
de openingszinnen van Uma onvergetelijk! I roared and I rampaged!

其他版本 Kill Bill: Vol. 2 (2004):

Kill Bill Vol. 2 (2004)


报告错误或发送给我们附加信息!: 登录

 



更多