The Slumber Party Massacre


Death Waltz Recording Co. 05/05/2014 乙烯基 - 限量版 (5053200018899)
Death Waltz Recording Co. 05/05/2014 乙烯基 - 限量版 (5053760008897)
电影 电影发行: 1982
 

现在订阅!

保持更好的信息,并访问收藏家信息!





 

# 跟踪   持续时间
Side 1
1.Main Title 
2.Stalking The High School 
3.Confrontation In The Gymnasium 
4.Russ Dreams 
5.Snail Hunt 
6.Valerie Does Battle 
# 跟踪   持续时间
Side 2
1.Uninvited Guest 
2.Meditation Of The Mind Of Russ Thorn 
3.End Titles 
提交您的评论 隐藏其它语言的评论

 

The Slumber Party Massacre - 08/10 - 评论 Sybren van der Schoot, 提交于 (荷兰人)
Geschreven door Rita Mae Brown als satire op de booming slasherfilms die hun hoogtepunt hadden in de mid jaren 80, werd 'The Slumber Party Massacre' echter als 'serieuze' film geregisseerd en geproduceerd door Amy Holden Jones.
Vanwege het script en de uiteindelijke film werd Slumber Party ontvangen als een middelmatige gore-film die vaak onbedoeld grappig was. Inmiddels heeft de film naast twee sequels de Cult-status behaald binnen het genre en zijn de fans van Blood 'n Guts films gek op deze heerlijk foute Roger Corman productie.

Roger Corman had rond 1986 al 55 films op z'n naam staan en staat bekend om zijn lage productie kosten en matige tot slechte acteurs/ actices die voor weinig geld, half naakt voor de camera rond renden.

De soundtrack voor 'Slumber Party Massacre' mocht uiteraard ook niet teveel geld kosten en de broer van regisseur Amy Holden Jones, Ralph Jones, kwam met een simpele doch effectieve score die uit niet meer dan een Casiotone MT-30 keyboard bestond, een paar cymbals en kristallen glazen, gevuld met water.
Deze vinyl uitgave uit 2014 van Death Waltz recordings brengt de simplistische maar oh zo effectieve score opnieuw onder de ondacht van electronische filmmuziek liefhebbers. Met een prachtig nieuw hoes ontwerp van artist Luke Insect, gekleurd vinyl en bijbehorende poster en liner notes van zowel Ralph Jones als Luke Insect is deze korte soundtrack een waardevol collectors item, die iedere electro-liefhebber in zijn of haar filmmuziek collectie moet hebben.
De LP luisterd prettig weg; geen onverwachte schrikmomenten of vreemde dissonante akkoorden, maar vooral suspense en John Carpenter-achtige tonen.
Deze LP moet met 45RPM afgespeeld worden!

其他版本 The Slumber Party Massacre (1982):

Slumber Party Massacre, The (1982)
Slumber Party Massacre, The (2017)


报告错误或发送给我们附加信息!: 登录

 



更多