Fable 3


游戏配乐 | 发布: 2010 | 格式: CD, 下载
 

现在订阅!

保持更好的信息,并访问收藏家信息!





 

# 跟踪   持续时间
1.Fable III Theme2:54
2.A Hero Awakes2:23
3.Keyhole2:54
4.Elise1:16
5.Escape5:00
6.Theresa1:05
7.Fight or Flight2:42
8.The Dwellers4:19
9.Sanctuary3:54
10.Sabine1:19
11.Brightwall2:55
12.Reliquary4:57
13.Music Box0:40
14.Driftwood2:23
15.Reaver Mansion11:13
16.Shadelight3:18
17.Desert4:54
18.Kalin4:59
19.Coronation0:55
20.Logan's Trial2:28
21.Execution1:23
22.Death of Walter2:47
23.Farewell Walter0:56
24.Finale0:45
 72:19
提交您的评论 隐藏其它语言的评论

 

Fable 3 - 09/10 - 评论 Maurits Petri, 提交于 (荷兰人)
Fable is een bekende naam in de gamewereld. Al jarenlang zorgen de inmiddels drie delen voor mega omzetten en weet studio Lionshead keer op keer te scoren met de epische videogames. Wie vroeger de spelletjes van Zelda speelde, zal er aan moeten geloven: Fable 3 is een van de beste games van de afgelopen jaren. In dit derde deel horen we daarbij diverse bekende stemmen, onder andere van Ian Holm en John Cleese.

Voor dergelijke titels trekken de gamestudio´s grote componisten aan om de muziek te verzorgen. Russel Shaw doet dat met verve. Samen met niemand minder dan Danny Elfman, die voornamelijk instrumentaties en thema´s produceerde, laten de twee componisten je minuut na minuut in volle teugen genieten van een score die zijn weerga niet kent. Zo nu en dan vraag je je zelf af of dit wel de game waardig is. Groots opgezette epische filmmuziek, met een mindblowing thematiek, blaas je van je stoel. Dat begint eigenlijk al met de eerste track, het hoofdthema van Fable 3. Een groots koor, prachtige strijkers en een prachtig thema.

Voor alle facetten in de game produceerde Shaw verschillende soorten score. Zo horen we voor het kwaadaardige personage ´Reaver´ een kalm Middeleeuws thema gedragen door een gitaar. Voor het pauzemenu, in de game ´Sanctuary´ genoemd, schreef Danny Elfman een rustige track die volledig op synthesizers is gespeeld. Maar spoelen we door naar ´Desert´, de speciale score voor het woestijngedeelte in het spel, ontpopt er zich vanuit wat onheilspellende elektronische underscore een waanzinnig thema. Gedragen door percussie en als tweede layer het orkest, plus een Arabisch tintje. En naar mate de track het einde nadert, wordt het alsmaar beter en beter. ´Kalin´ is een track die je niet verwacht. Een solo van een Lisa Gerard-achtige klagerige stem brengt je als gamer en luisteraar naar hogere sferen.

De allerbeste track is tevens de kortste. ´Coronation´, de 19e track, begint met een korte trompetsolo waarna het gigantische koor inzet en je drielaags kippenvel geeft. En waar de track op Lord of the Rings-achtige hoogten geraakt, wordt hij abrupt afgebroken. En dat is jammer, want dit is gamemuziek die je niet vaak tegenkomt!
´Death of Walter´ en ´Farewell Walter´ vormen het emotioneel geladen slot van de game. De muziek draagt daar een steentje aan bij. Lang uitademende strijkers en wederom het prachtige Fable-thema geven je een brok in de keel. De finale van de soundtrack, die tevens het slot van het spel kracht bij zet, geeft een korte hint naar deel vier. Want dankzij de nu al legendarische opbrengst van dit spel, zijn de studio´s van Lionshead en Microsoft inmiddels al bezig met het vierde deel van de populaire reeks.

Fable 3 is een soundtrack die soms last heeft van wat saaiere underscore. Maar kijk verder dan je neus lang is, want een aantal tracks trekken de rest op aan adembenemende manier uit het slob. Russell Shaw levert wederom een goede soundtrack af, met een beetje hulp van maestro Danny Elfman!


报告错误或发送给我们附加信息!: 登录

 



更多