Medal of Honor (2010)


E.A.R.S. (B0043JC8L8 )
游戏配乐 | 发布日期: 28/09/2010 | 格式: 下载
 

现在订阅!

保持更好的信息,并访问收藏家信息!





 

# 跟踪   持续时间
1.From Here3:50
2.Watch Your Corners3:20
3.Heroes Abroad5:11
4.Streets of Gardez3:56
5.The Time Is Upon Us2:02
6.Hunter-Killer2:21
7.Falling Away2:49
8.Taking The Field2:27
9.High Ground2:28
10.Thirty Seconds Out1:59
11.The Summit2:47
12.Paint 'Em Up2:32
13.Enemy Down2:50
14.All Rounds Expended3:10
15.Send In The Rangers3:21
16.Tariq's Plea4:08
17.WFO2:37
18.Final Extraction3:43
19.H-Hour2:13
20.Wiyar2:04
 59:48
提交您的评论 隐藏其它语言的评论

 

Medal of Honor (2010) - 06/10 - 评论 Lammert de Wit, 提交于 (荷兰人)
Medal of Honor (2010) is het vervolg op een video game serie met die titel. De game speelt zich af tijdens de oorlog in Irak en Afganistan. Ramin Djawadi maakte er een score voor.

De score van Djawadi kent veel verschillende sfeertekeningen en bevat een groot aantal tracks met Arabisch getinte muzikale effecten en instrumenten. De score is vooral voorzien van synthesizer muziek, maar toch komen er ook vele acoustische instrumenten op voor.
De score opent met het rustige 'From here', wat vooral synth-muziek is. Deze track wordt gevolgd door een meer acoustisch gedreven aktietrack.
'Heroes Abroad' begint nogal minimalistisch, maar rond 2 min neemt vioolachtige synthesizer muziek de track over op een traag vloeiende en melancholieke melodie.
De score bevat een aantal nogal Arabisch getinte tracks zoals 'Streets Of Gardez', 'The Time Is Upon Us' en 'H-Hour' waarin dit duidelijk naar voren komt. Maar ook in andere tracks kom je vlagen tegen van het typisch Arabisch klinkende vioolspel of de Duduk.
Een groot aantal tracks is voorzien van een snelle, nogal aggressieve sfeer, wat Djawadi doet door gebruik te maken van snerpende gitaren, veel ruige percussie en een underscore van snelle vioolachtige synthesizerklanken. Deze tracks bevatten ook relatief weinig melodie en zijn vooral bedoeld voor de snelle aktiescenes in het spel. Dit zijn dan ook vaak de minder prettig beluisterbare tracks, die een hard-rock achtige sfeer hebben.
Gelukkig kent de score ook rustige, soms zelfs serene, gedragen tracks, waarvan 'Falling Away' een voorbeeld is, met een tweestemmig koor van tenors die op een manier zingen die me aan sommige tracks van Alan Parsons' Project doen denken. Ook 'High Ground' is een mooie, rustige track die het thema van de score laat horen, wat 'The Summit' eveneens doet met een ander thema.
'Enemy Down' is een soort hard-rock song van het ruige soort, waarin niet gezongen, maar meer gerapt wordt. Niet fraai. Deze track wordt gevolgd door een wat langdradige, rustige track met een zekere mate van dramatiek, die pas na 2 minuten enige melodie krijgt. De laatste tracks hebben allemaal nogal last van die langdradigheid, gecombineerd met meer of minder nadrukkelijk aanwezige Arabische toonzetting van instrumenten. Wellicht prima bij het verhaal in de game passend, maar minder om naar te luisteren.

Kortom, Ramin Djawadi heeft voor de game wellicht een prima score gemaakt, maar om hier een middagje naar te luisteren is wat minder. Er zitten wel een paar mooie tracks tussen, maar de meeste zijn ofwel te rauw en aggressief ofwel te saai en langdradig. De nogal aanwezige Arabische kleuring van de score doet het ook geen goed, maar bepaalt voor de game uiteraard wel de setting. Als luisterscore houd ik het op een magere 6.


报告错误或发送给我们附加信息!: 登录

 



更多