The Expendables


Lionsgate Records (856968001791)
Silva Screen Records (0738572133924)
电影 | 发布日期: 10/08/2010 | 电影发行: 2010 | 格式: CD, 下载
 

现在订阅!

保持更好的信息,并访问收藏家信息!





 

# 跟踪   持续时间
1.The Expendables3:25
2.Aerial2:57
3.Ravens and Skulls4:51
4.Lee and Lacy2:14
5.Massive3:25
6.The Gulf of Aden6:57
7.Lifeline4:30
8.Confession2:56
9.Royal Rumble3:43
10.Scanning the Enemy3:47
11.The Contact1:32
12.Surveillance3:27
13.Warriors3:48
14.Trinity4:19
15.Waterboard3:48
16.Losing His Mind2:37
17.Take Your Money2:42
18.Giant With a Shotgun3:58
19.Time to Leave1:55
20.Mayhem and Finale5:48
 72:39
提交您的评论 隐藏其它语言的评论

 

The Expendables - 06/10 - 评论 Lammert de Wit, 提交于 (荷兰人)
Sylvester Stallone is de man van de heftige aktiefilms. Begonnen als akteur in de film First Blood als John Rambo is de carriere van Stallone met wat ups and downs toch niet slecht verlopen. Nu staat hij als regisseur en hoofdrolspeler op de posters van de blockbuster The Expendables.
Deze heftige aktiefilm gaat over een groep huurlingen die een dictator van een Zuid-Amerikaans eiland moeten omleggen. Maar er gaat nogal wat mis...

Wie kun je tegenwoordig beter voor de score van zo'n aktiekraker vragen dan Bryan Tyler...
Hij weet prima wat zo'n film aan muzikale ondersteuning nodig heeft en hij heeft er dan ook een heftige score van gemaakt. Maar met alleen een heftige score ben je er niet, zo blijkt.
Al direkt vanaf het begin knalt de muziek uit de luidsprekers. Het is zeker bombastisch wat Tyler ons voorschotelt. Veel zware synthesizer klanken, een vol geluid, veel heftige percussie, veel stoere underscore. Maar alleen daarmee maak je nog geen mooie en prettig beluisterbare score.
De score is vooral heftig en bombastisch, maar ontbeert een mooi, terugkerend thema. De score bevat voldoende afwisseling tussen rustiger en heftiger tracks of delen van tracks. Wel is de grote meerderheid van de tracks vooral heftig. De rustige stukken komen veel minder voor, maar zorgen wel voor adempauze, waardoor de score niet snel gaat vervelen. Het grootste tekort aan deze score is dan ook niet de muziek of de klanken die Tyler produceert met synthesizer of combinatie daarvan met orkest, dat zit bij Tyler wel goed.
De grootste en belangrijkste tekortkoming is het gebrek aan melodie. Brian Tyler verstaat de kunst om prachtige melodieën en harmonieën te combineren met daverende muziek, zowel met orkest als met synthesizer. Maar met deze score voor The Expendables heeft hij juist dat aspekt uit het oog verloren. Ook is hij in staat om daverende muziek prachtig te combineren met rustige melodieuze stukken, maar ook dat doet hij niet in deze score. Een enkele track, vooral aan het begin van het album, is nog wel enigszins melodieus, maar dat wordt al snel minder, naarmate de score vordert.

Na deze score voor The Expendables is Tyler gevraagd voor Battle: Los Angeles. En alles wat The Expendables mist heeft hij blijkbaar opgespaard voor Battle: L.A. Want met die opvolger maakt Tyler alles goed wat hij hier tekort laat komen. En daarmee toont hij ook aan nog steeds de vakman te zijn die weet hoe je een fantastische daverende score moet maken.
Jammer dat The Expendables niet wat meer in die lijn ligt. Met een ruime zes houdt het wel op.
The Expendables - 07/10 - 评论 Edgar E, 提交于 (荷兰人)
Met een epische film als the expendables verwacht je een epische soundtrack.
Dit is Brian Tyler helaas niet helemaal gelukt.

Een film waarin de grootste actie helden van de laatste paar jaar (en verder) in meespelen verwacht je een tune voor verschillende karakters.
hierop heb ik tijdens het luisteren lang zitten wachten maar uiteindelijk werd dit wachten niet beloont.

Dat de cd voornamelijk uit actie nummers bestaat zal geen verrassing zijn.
Het zijn lekkere nummers die goed te beluisteren zijn en ook wel redelijke veriatie bieden.
Af en toe heb je het idee dat er andere stukjes muziek van Brian Tyler uit andere films in verweven zit.
Dit geeft er dan toch wel wat speciaals in.

Laat ik voorop stellen dat dit absoluut geen slechte soundtrack is maar ik had er zelf wat epischer verwacht.
Toch voor de creativiteit en het lekker weg luister gehalte geef ik deze soundtrack een 7.
The Expendables - 05/10 - 评论 Damien , 提交于 (法国)
Au lieu de jouer la carte de la B.O. rock qui aurait si bien accompagné 'The Expendables', Brian Tyler a préféré jouer la carte du grandiloquent, tentant d'imiter le style Remote Control (Zimmer et Cie) mais sans vraiment parvenir à ses fins. Même le thème principal, trop vague, n'est pas accrocheur. Les compositions de Tyler auraient peut-être pu fonctionner pour un film d'action plus léché et clinquant; ce n'est pas du tout le cas de cet 'Expendables' nerveux et boueux, filmé avec les tripes au ras du sol. Une bande originale étrangement fade et artificielle, qui passe totalement inaperçue.


报告错误或发送给我们附加信息!: 登录

 



更多