The Dreamless


电影 | 发布日期: 06/09/2007 | 格式: 下载
 

现在订阅!

保持更好的信息,并访问收藏家信息!





 

# 跟踪   持续时间
1.Dreamless Trailer1:14
2.Prelude and It Is The Future You See1:52
3.Run, Runner!2:33
4.Meeting Isaac and Love Theme2:42
5.The Amulet Speaks To Jeff1:24
6."I Admire That In a Woman..."1:06
7."How ya doin', Marcus?" and The White Gulls Call4:43
8."Nice Painting"4:56
9.Emergence and Transfiguration3:57
10.Theresa Appears and The Hiddean Realm4:25
11.The Tale of The Blacksmith3:16
12.A Fight In The Kitchen2:21
13.Isabel's Revenge1:01
14.Well Met, Sorcerer!7:55
15.Finale0:53
 44:18
提交您的评论 隐藏其它语言的评论

 

The Dreamless - 07/10 - 评论 Maurits Petri, 提交于 (荷兰人)
Beginnende componisten proberen tussen het Hollywood-geweld ook hun strepen te verdienen. Zo ook Nathaniel Levisay, voor velen waaronder ondergetekende een onbekende componist, die onbekende films heeft voorzien van muziek. De film 'The Dreamless' valt onder de catagorie B-film, met onbekende acteurs, goedkope speciale effecten en een korte speelduur. Echter, je zal aangenaam verrast zijn als je de soundtrack beluistert.

Nathaniel Levisay mocht 1999 en 2000 de animatieseries van Batman en Superman voorzien van muziek en deed dat met volle overgave. Dat is zeker terug te horen. Voor 'The Dreamless' pakt Levisay het op dezelfde manier aan: op een vrij minimamistische manier muziek maken. En dat is hem zeerzeker gelukt. "Gespierde muziek" noemt de jonge componist het zelf op zijn website en dat is het zeker. Vrijwel alle facetten van een speelfilm komen langs in de muziek: actie, drama en noem het maar op. Levisay weet de muziek een flinke boost te geven door krachtige rockklanken toe te voegen. Helaas gebruikt hij wel synthesizers in plaats van een echt strijkorkest. Maar eigenlijk stoort dat geen enkel moment. In de muziek horen we hier en daar terug wie de inspiratiebron zou kunnen zijn van Levisay: Hans Zimmer. Want de manier waarop hij de synths gebruikt lijken op die van Zimmer. Beste track is 'Meeting Isaac and Love Theme', waarin er ook mooie rustpunten zijn tussen de vele actierijke tracks.

Componist Nathaniel Levisay is op de goede weg en het zou mij niks verbazen als hij binnenkort een blockbuster uit Hollywood mag voorzien van muziek. Al klinkt deze soundtrack hier en daar wat amateuristisch....hij mag er zeker wezen!


报告错误或发送给我们附加信息!: 登录

 



更多