La Stagione dei Sensi


Carosello Records (8030615041183)
Ariete
电影 | 发布: 1969 | 电影发行: 1969 | 格式: 乙烯基
 

现在订阅!

保持更好的信息,并访问收藏家信息!





 

# 跟踪 艺术家/作曲家 持续时间
1.Gloria3:40
2.Una voccallo specchio2:57
3.Sytar3:33
4.Tell me, tell me, tell mePatrick Samson2:50
5.Sospendi il tempo1:56
6.Laila LailaPatrick Samson8:05
7.Una voce allo specchio1:03
8.Dinamica per 5 + 14:51
9.In tre quarti2:08
 31:03
提交您的评论 隐藏其它语言的评论

 

La Stagione dei Sensi - 04/10 - 评论 Lammert de Wit, 提交于 (荷兰人)
Vier meiden en twee jongens zijn met een boot op pad, maar de brandstof raakt op. Ze meren aan bij een eiland en zoeken hun toevlucht bij een groot huis. Hier op deze eenzame plek woont Luca, een mysterieuze man. De man weet de jonge vrouwen te bespelen en haalt hen over om te blijven, maar de twee jongens besluiten om te vertrekken. De meiden proberen in een onderlinge strijd vervolgens Luca te versieren, maar hij blijkt heel anders te zijn dan ze ooit hadden kunnen denken...

De score voor de film is van Ennio Morricone, die de score opent met Gloria, een Italiaanse song, gezongen door Patrick Samson. Hij zingt dit krachtig, maar de melodie en de orkestratie zijn niet zo geweldig. De blazers en de poppy drums maken het niet tot een genoegen.
De tweede track heeft een vrouwenstem in de lead die een melodie neuriet die een licht jazzy karakter heeft, waarbij ook de instrumentatie daarnaar neigt. Het moet wellicht wat zwoel klinken, maar de track 'zeurt' een beetje en is daardoor niet echt fraai. Ditzelfde geldt ook voor de track Sospendi Il Tempo.
In de track Sytar speelt, zoals te verwachten, een citar de hoofdrol. De muziek geeft een sfeer van spanning en de citar voegt daar een oosters sfeertje aan toe. Geen fraaie track.
Tell me, Tell me is de Engelstalige versie van de openingstrack. De Engelse taal maakt het niet tot een mooiere song. Ook Laila, Laila is dezelfde song in het Italiaans, met een iets andere tekst. Beide worden gezongen door Patrick Samson.
De track Una Voce Allo Specchio is dezelfde als track 2, maar nu zonder vrouwenstem. Dinamica Per 5 And 1 is een minimalistische jazz-track die vooral klanken laat horen. Er is nauwelijks melodie. Dit is weer zo'n typische Morricone-non-muziek track. De jazztrompet-effecten die toegevoegd zijn maken de track nog minder toegankelijk dan hij al was.
De score sluit af met de mooiste track. Dit is een soort walsmuziek en heeft een mooie melodie - de eerste en enige track met een mooie melodie op deze score. Deze laatste track kan de score echter absoluut niet meer redden. De waardering komt dan ook niet verder dan een magere 43 uit 100.

其他版本 La stagione dei sensi (1969):

Teorema - La Stagione dei sensi - Vergogna Schifosi (2008)
stagione dei sensi, La (2019)
Teorema - La Stagione dei sensi - Vergogna Schifosi (2013)


报告错误或发送给我们附加信息!: 登录

 



更多