The Simpsons Sing the Blues


Geffen Records (0075992430814)
Geffen Records (0720642430828)
Filme | Ano: 1990 | Formato: CD, Download, Vinil
 

Inscreva-se agora!

Mantenha-se mais informado e tenha acesso à informação de colecionadores!





 

# Rastrear   Duração
1.Do the Bartman5:10
2.School day3:57
3.Born under a bad sign3:08
4.Moanin' Lisa blues4:48
5.Deep, deep trouble4:28
6.God bless the child4:30
7.I love to see you smile3:07
8.Springfield soul stew2:37
9.Look at all those idiots3:51
10.Sibling rivalry4:42
 40:18
Envie sua opinião Ocultar críticas em outros idiomas

 

The Simpsons Sing the Blues - 09/10 - Revisão de Sybren van der Schoot, apresentado em (Holandês)
Wie kent ze inmiddels niet, de geelste familie van de televisie....The Simpsons. Na 2 jaar succesvol te zijn bekeken, werd de Simpson-mania, die varieerde van pennen, poppetjes, kleding en tassen, bekroond met een CD vol liedjes over de tegenslagen des levens. Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie zijn allemaal te horen op deze Blues plaat, evenals Mr. Burns en Smithers in het geslaagde hip hop-nummer 'Look At All Those Idiots'. Bart opent de CD met het rap nummer 'Do The Bartman' om daarna over te gaan op het rock&roll nummer 'School Day' (Buster Poindexter als medezanger) De plaat klinkt erg lekker en goed afgemixt met Gitaar, lekkere drums, iets wat zeker stukken goedkoper en slechter had kunnen klinken.

'Born Under A Bad Sign' is dan Homer's eerste solo, en wordt geweldig gezongen door Dan Castellaneta; de Blues en misere zijn goed te voelen.
De vierde track is dan 'Moanin'Lisa Blues'; het eerste nummer voor Lisa (Yeardley Smith) over het ongeluk van een 6 jarig kind in een gezin met pestende broer, zeurende vader en haar liefde voor de bariton-sax. Bart keert terug voor een tweede rap-song en tevens tweede single van het album genaamd 'Deep, Deep Trouble' het is de enige track waar het complete gezin Simpson aan mee doet, inclusief het speenzuigen van baby Maggie, en bevat een kolderlijk leuke lyric voor Bart ( Nancy Cartwright)

'God Bless The Child' is een cover van Ella Fitzgerald ( als ik me niet vergis) en word gezongen door Lisa en Mr. Murphy, de saxofoonleraar. Een lekkere relaxte track met een lekkere sax-solo op het eind met de twee performers. Eindelijk komt nu ook Marge aan de beurt in de track 'I Love To See You Smile', een duet met haar hubby Homer. Een lieflijke song met de hilarische stemmen van Dan C. en Julie Kavner. Marge gaat in haar eentje nog even door op de achtste track 'Springfield Soul Stew' waarin ze op Martha Steward-achtige manier een jam sessie in elkaar flanst, met op het eind trouw bijgestaan door haar dochter Lisa op de bariton-sax.
De track van Mr. Burns en Smithers heb ik bovenaan al beschreven, dus is de tiende en laatste track op 'The Simpsons Sing The Blues' aan broer en zus S. 'Sibling Rivalry' is misschien een van de beste en verrassendste tracks op de plaat, aangezien het nummer meerdere tempo-lagen en vocals heeft. Het gospelkoortje en het kerkorgel maken de track nog net even wat hilarischer, en geven je ook weer een beetje het gevoel dat je naar een dikke knipoog zit te luisteren..The Simpsons zijn inmiddels al een paar albums verder, en naast de vele merchaindise is er natuurlijk ook een bioscoopfilm met succes op de wereld geworpen..kortom, de geelste familie van de t.v. is nog lang niet uitgepoept!


Informe uma falha ou envie-nos informações adicionais!: Login

 



Mais