Cassandra's Dream


Orange Mountain Music (801837003826)
Filme | Ano: 2007 | Formato: CD, Download
 

Inscreva-se agora!

Mantenha-se mais informado e tenha acesso à informação de colecionadores!





 

# Rastrear   Duração
1.Cassandra's Dream2:18
2.Buying The Boat1:44
3.Sailing1:52
4.The Cockney Brothers1:23
5. A Drive In The Country1:38
6.Angela1:12
7. Howard's Request / In The Apartment3:26
8.The Pursuit & Murder In The Park6:44
9.Suspicion2:25
10.The Plot Unravels1:45
11.Death On The Boat3:31
12.Cassandra's Dream Finale2:56
 30:54
Envie sua opinião Ocultar críticas em outros idiomas

 

Cassandra's Dream - 06/10 - Revisão de Lammert de Wit, apresentado em (Holandês)
Woody Allen staat bekend om z'n verhalen over mensen die het moeilijk hebben of in een lastige situatie zitten. Ook in deze film gaat het over twee broers die in geldnood zitten en daarom een familielid een 'dienst' bewijzen. Dan beginnen de problemen pas echt. De titel verwijst naar een zeilbootje met die naam, waarop de broers dromen over een betere toekomst.

Phillip Glass heeft de score geschreven voor deze film. En zoals vaker bij Glass ontbreekt ook in deze score de percussie. Het is een volledig symfonische score geworden, gespeeld door voornamelijk strijkers in klein orkestrale bezetting.
De beide tracks Cassandra's Dream (opening en afsluiting) zijn de stevigste tracks, waarbij de strijkers vol aanzetten. De overige tracks zijn veel gedempter en met een minder vol geluid.
Phillip Glass verstaat de kunst om met een aantal strijkers een mooie melodielijn neer te zetten en dat doet hij ook hier in een aantal tracks, die vooral de dromerige momenten sfeervol neerzetten. De meeste tracks echter spelen zich af in de film op momenten dat de 'dienst' die de broers moeten bewijzen in uitvoering is. En waarbij het niet allemaal volgens plan verloopt. Daar is de muziek vaak nogal sfeerloos en ontbreekt een aantrekkelijke melodie. Veel tracks zijn daardoor nogal saai en eentonig om naar te luisteren. In die tracks zit evenmin de spanning die je zou verwachten. Eigenlijk kabbelen ze een beetje eentonig voort.
Goed beschouwd zijn alleen tracks 1, 2, 5, 6 en 12 de moeite waard. Die vijf tracks halen de waardering nog wat op. De overige tracks zijn vooral saai.


Informe uma falha ou envie-nos informações adicionais!: Login

 



Mais