The Hangover


Decca Records (602527106502)
Filme | Ano: 2009 | Formato: CD, Download
 

Inscreva-se agora!

Mantenha-se mais informado e tenha acesso à informação de colecionadores!





 

# Rastrear   Duração
1.It's Now Or Never5:18
2.Thirteen4:15
3.Take It Off2:58
4.Fever4:17
5.Wedding Bells2:31
6.In The Air Tonight5:31
7.Stu's Song0:57
8.Rythm And Booze2:49
9.Iko Iko2:51
10.3 Best Friends0:29
11.Ride The Sky 22:04
12.Candy Shop2:59
 36:58
Envie sua opinião Ocultar críticas em outros idiomas

 

The Hangover - 03/10 - Revisão de Lammert de Wit, apresentado em (Holandês)
The Hangover is een erg populaire film gebleken voor een comedy. De film gaat over het vrijgezellenfeest van vier vrienden in Las Vegas, waarbij ze degene die gaat trouwen kwijt raken in de stad (tgv overmatig drank- en ander gebruik...).

De soundtrack van deze film is een samenraapsel van allerlei songs uit de film. De songs omvatten diverse stijlen: van 80-er jaren (Phil Collins met In the air tonight) tot opnieuw vertolkte 60-er jaren songs (It's now or never, Fever) tot speciaal voor de film gemaakte liedjes die door de acteurs worden vertolkt. Maar ook hardrock en meidenmuziek staat op de schijf. Het zijn echter allemaal songs die wat aparts hebben, niet in de zin van interessant, maar in de zin van amateuristisch klinkend. En de stijlen zijn zover uiteenlopend dat je wel een erg brede smaak moet hebben om er van te houden.
Er zit geen enkele song bij die mij kan bekoren. Deze soundtrack kun je maar het beste links laten liggen. Er zijn veel betere / mooiere te vinden.

Overigens is er ook een promo van de score in omloop. Deze score is van Christophe Beck en als ik deze score beluister krijg ik hetzelfde gevoel als bij de soundtrack.
Het is een totaal melodieloze verzameling korte tracks (11 tracks korter dan 30 sec, 14 tracks tussen 30 sec en 1 min, de 3 langste duren tot max 2 min 17 sec). En elke track heeft z'n eigenaardigheden, maar het gros bestaat uit een licht pop-rock achtige klank in een minimalistische uitvoering. Dat klinkt ingewikkeld, maar komt er op neer dat veel tracks bestaan uit een rockgitaar met daarbij wat beperkte underscore van synthesizer en/of enige percussie. Er zit hoegenaamd geen smaak aan en is oersaai, op een enkele track na. Maar die zijn dan weer zo kort dat ze evenmin de moeite waard zijn.

Kortom, beide albums zijn het beluisteren niet waard.


Informe uma falha ou envie-nos informações adicionais!: Login

 



Mais