Bags of Joy
The Boots Christmas Advert 2021


Dubois Records 14/12/2021 Pobieranie
Film Uwolnienie filmu: 2021
 

Zarejestruj się teraz!

Bądź lepiej poinformowany i uzyskaj dostęp do informacji kolekcjonerów!





 

# Tor   Czas
1.Bags of Joy (From the Boots Christmas Advert 2021)3:05
 3:04
Prześlij opinię Ukryj recenzje w innych językach

 

Bags of Joy - 09/10 - Przegląd wersji Lammert de Wit, zgłoszone w (Holenderski)
De firma Boots is een Britse cosmetica en drogisterijketen, die ook een flink aantal vestigingen in Nederland heeft. Rondom de kerstdagen heeft dit bedrijf een advertentie gelanceerd op de televisie, met actrice Jenna Coleman in de hoofdrol. De clip is geregisseerd door Tom Hooper (The Danish Girl, The King's Speech) en vertelt over een jonge vrouw (Coleman), die een Boots tas heeft, waaruit ze alles kan halen waar ze aan denkt. Ze neemt de tas overal mee naartoe, zodat ze niet alleen zichzelf, maar ook anderen blij kan maken met cadeaus en attenties. Het is zonder meer een hartverwarmende clip.

Dat hartverwarmende wordt zeker bevorderd door de prachtige muziek die bij deze clip is gecomponeerd door Rachel Portman. Het is prachtige romantisch gekleurde muziek, waarin de piano de hoofdrol speelt, begeleid door heerlijke warme strijkers, die ook deels de leiding krijgen. Een prettige melodie zorgt voor de rest.
Na pakweg een minuut volgt een kort jazzy intermezzo, die voor wat aangename variatie zorgt.

Kortom, met deze Bags of Joy heeft Rachel Portman een heerlijke en warme begeleiding verzorgd, die absoluut een meerwaarde geeft aan het kerstgevoel dat deze advertentie moet geven. De muziek is via YouTube te beluisteren, maar is ook als single verkrijgbaar, waarbij de winst naar een goed doel gaat.


Zgłoś błąd lub wyślij nam dodatkowe informacje!: Zaloguj się

 



Jeszcze