Final Destination 2


Film | Rok: 2003 | Format: CD
 

Zarejestruj się teraz!

Bądź lepiej poinformowany i uzyskaj dostęp do informacji kolekcjonerów!





 

# Tor   Czas
1.Main Title 
2.Dad And Kimberly 
3.Kimberly Goes To See Clear 
4.Kimberly's Lake Premonition 
5.Blow Out 
6.Ba Bye Kat & Mustang 
7.Eugene's Oxygen 
8.New Life 
9.2 Left 
10.We Did It 
Prześlij opinię Ukryj recenzje w innych językach

 

Final Destination 2 - 09/10 - Przegląd wersji Sybren van der Schoot, zgłoszone w (Holenderski)
New Line Cinema, de filmmaatschappij die vele horrorgenres en slashers distributeerd, had begin 2000 een nieuwe melkkoe gevonden in de eerste Final Destination film.
Deze keer was het geen ontsnapte psychopaat, of een droomdemoon, nee deze keer werd een groep tieners achterna gezeten door 'De Dood' zelf. De films openen allemaal met een visioen van de hoofdrolspeler die een dodelijke situatie voor zich ziet, enkele momenten voor het daadwerkelijk gaat gebeuren. Hij of zij zorgt dat een groepje mensen zodoende aan het ongeval weet te ontsnappen, en zich voor een kort moment de grootste mazzelpikken op aarde mag noemen. Niet lang daarna komen alle overlevenden alsnog om bij een bizar ongeluk of tragedie. Geen seriemoordenaar of gemuteerde levensvorm kan zo nauwkeurig z'n slachtoffers uitkiezen, dan 'De Dood'zelf, right?

Zodoende kwam na de eerste FD een sequel die het zo mogelijk nog beter deed dan z'n voorganger ( en de daarna volgende delen).

Final Destination 2 werd uitgebracht in 2003, met in de hoofdrollen o.a. Alli Larter ( Clear Rivers uit deel 1) A.J. Cook en Michael Landes. De score van FD2 werd gecomponeerd door Ms. Shirley Walker, componiste van FD1 en ook FD3.
Walker heeft naast haar dirigeren voor andere componisten zelf ook een aardige hand in schrijven, en de soundtrack is dan ook een lekkere mix van klassiek orkest, afgewisseld met beats en gitaar.
De Main Title is een mooie opener voor de CD en heeft een catchy ritme, gecombineerd met electrische gitaar en het Final Destination theme dat ook in de eerste film te horen is.
De CD is helaas wat kort, maar bevat zowel de actie en suspense opbouwende muziek, als een paar rustpauzes voor de wat gevoeligere momenten in de film.
Het is jammer dat Final Destination 1, 2 en 3 nooit officieel zijn uitgebracht aangezien Shirley Walker niet meer onder ons is, want een mooie release van zowel deze films als b.v. haar score van de remake 'Willard' zijn verplichte kost onder filmmuziek liefhebbers.

Kun je toch met je handen aan de scores van een van de drie Final Destination films komen, grijp dan die kans!


Zgłoś błąd lub wyślij nam dodatkowe informacje!: Zaloguj się

 



Jeszcze