Rush Hour 3


Colosseum (4005939683429)
Varčse Sarabande (0030206683424)
Film | Data wydania: 31/07/2007 | Format: CD, Pobieranie
 

Zarejestruj się teraz!

Bądź lepiej poinformowany i uzyskaj dostęp do informacji kolekcjonerów!





 

# Tor Artysta/Kompozytor Czas
1.Main Title — Rush Hour ThemeLalo Schifrin and Salaam Remi1:27
2.The World Court2:10
3.Chasing the Assassin4:19
4.Su Yung Returns/Dojo Arrival2:11
5.Giant Kung Fu2:34
6.Hospital Gunfight2:47
7.Hiding Su Yung/Two Americans in Paris1:49
8.Dragon Lady1:55
9.Bikers2:48
10.In the Sewers2:52
11.Reynard’s Plea1:39
12.With Genvieve3:10
13.Shi Shen2:17
14.Eiffel Tower Meeting4:27
15.Swordfight4:32
16.Farewell to Kenji2:35
17.The Return of the Triads2:24
18.Parachute Down2:14
19.Rush Hour Theme RemixRuy Folguera and Ryan Schifrin2:35
 50:45
Prześlij opinię Ukryj recenzje w innych językach

 

Rush Hour 3 - 08/10 - Przegląd wersji Mitchell Tijsen, zgłoszone w (Holenderski)
Lalo Shifrin was voor mij een onbekend componist tot dat ik zijn Theme tegen kwam voor Mision Impossible! Een prachtig actie thema met alles erop en eraan. Toen hoorde ik niks meer van hem tot dat ik fan werd van de Rush Hour films, en jawel hoor…Shifrin maakte daar de muziek voor. En hoe!

De muziek voor de Rush Hour Trilogie is werkelijk een genot om naar te luisteren. Rush Hour 1 is nog wat speelser dan 2 maar ondanks dat is 2 ook een genot om naar te luisteren. Het hoofdthema is prachtig gecomponeerd en heeft was mysterieus en wat heldhaftigs over zich heen en dat vind ik er juist zo mooi aan. Het is toch echt wel hét Theme van Rush Hour en het enige Theme wat zich blijft herhalen in deel 1,2 en nu dus ook in deel 3. Ik heb alle films zelf in huis en moet erg lachen altijd om Chris Tucker en Jackie Chan maar de muziek viel me ook gelijk op! De muziek is vrolijk en erg chinees (soms) en dat alles zorgt voor muziek op een speelse manier. Shifrin zijn Thema’s zijn wat minder maar ook erg mooi maar zijn actie thema’s zijn gewoon echt geweldig. Veel Thema’s doen me ook terug denken aan de film zoals het thema ‘The World Court’ een niet al te speciaal thema maar wel mooi om naar te luisteren. Maar Shifrin moet het vooral hebben van zijn actiethema’s want daar is hij toch echt het beste in, hij weet de sfeer zo goed te benadrukken met die tracks, bijvoorbeeld als Jackie Chan zijn broer achtervolgt, dat is gewoon een geweldige actietrack mede door zijn goeie muziek. Nou is de muziek niet echt super mooi maar gewoon echt perfect voor de film! Het Rush Hour Theme vind hij zelf waarschijnlijk het mooiste want hij komt verscheidende keren terug. Track 5 van deze score is gewoon echt geweldig. Hoe hij met die instrumenten zoiets grappigs kan creëren. Het moment in de film was geweldig en nu ik de muziek weer terug hoor uit die scčne moet ik bijna weer lachen.

Maar Shifrin componeerde niet alleen een goed Thema (heldentheme zoals ik het meestal noem). Hij componeerde ook een Bad-Theme! En dat is het thema die je in track 6 hoort. De scčne kan ik me zo voor me halen en dat vind ik ook een pluspuntje van de muziek van Shifrin. Zijn muziek doet je vaak terug denken aan de film. Het gevecht op de Eifeltoren was spectaculair, toen ging Jackie Chan helemaal los maar ook Lalo Shifrin. Met zijn slagwerk, trompetten en strijkers maakt hij er gewoon een feest van. Vaak zijn het ook precies de noten die nodig zijn voor een film zoals deze…Zoals de val van Kenji naar beneden…dan hoor je gewoon echte Disney geluidjes (violen). Dat vind ik grappig gedaan van Shifrin, weer een pluspuntje! Maar natuurlijk is deze score geen 10 waard. Hij mag dan wel mooi zijn…een meesterwerk is het niet. Het zijn vooral tracks die bij de film goed passen maar die thuis niet echt goed beluisterbaar zijn. Ik wil hem ondanks dat nog wel een keer kopen want sommige tracks blijven goed, zoals bijvoorbeeld track 18 waar je het hoofdthema weer hoort of andere tracks zoals track 5. Ik geef deze score een 8, misschien wat hoog maar ik heb gewoon van deze score genoten net zoals de film overigens. Wel moet ik zeggen dat de Chinese tintjes die deze score heeft (en de franse tintjes omdat het verhaal zich in Frankrijk afspeelt) gewoon echt mooi gecomponeerd zijn en niet gekopieerd zijn. De beste score van de Rush Hour Trilogie!

Ścieżki dźwiękowe z kolekcji: Jackie Chan

一個好人 (1997)
Cyclone Z (1988)
Armour of God, The (1986)
First Mission, The (1985)
成龍作品 玻璃樽 (1999)
Supercop (1996)
Dragon Fist (1982)
Songs for Jackie Chan (1997)
Jacky Chan: The Miracle Fist Part 2 (1981)
Jacky Chan: The Miracle Fist (1981)


Zgłoś błąd lub wyślij nam dodatkowe informacje!: Zaloguj się

 



Jeszcze