Hans Zimmer: Good Morning America!


Milan Records (0731383615429)
Milan Records (3259130173178)
Film | Rok: 2005 | Format: CD, Pobieranie
 

Zarejestruj się teraz!

Bądź lepiej poinformowany i uzyskaj dostęp do informacji kolekcjonerów!





 

# Tor   Czas
Broken Arrow
1.Brothers7:06
2.Secure4:52
 
Nine Months
3.It's A Boy9:22
 
Point of No Return
4.Hate7:31
5.Beyond Rangoon10:11
 
Backdraft
6.You Go, We Go5:11
7.Fahrenheit 4513:00
 47:13
Prześlij opinię Ukryj recenzje w innych językach

 

Hans Zimmer: Good Morning America! - 08/10 - Przegląd wersji Sjoerd , zgłoszone w (Holenderski)
Dit is een cd met de oudere hoogtepunten van Hans Zimmer (begin jaren 90). Zimmer was in deze tijd nog niet heel erg bekend maar schreef wel meesterwerken zoals ‘Backdraft’. Zimmers echte bekendheid was pas na 'The Lion King'(1994), maar een meesterwerk zoals 'King of pride rock' staat helaas niet op de cd.

De cd begint met een wat minder oudere score, ‘Broken Arrow’(1996). Twee nummers van deze cd komen van deze score. Ik heb voordat ik deze cd had slechts één nummer gehoord van deze soundtrack en kan dan ook niet veel hierover vertellen. Ik vind de eerste track een erg veelzijdige track, zeker de moeite waard. De volgende 'Broken Arrow' track is erg spannend een echte actietrack (te vergelijken met 'The Rock'.)

'Nine Months', van deze soundtrack heb ik echt nog nooit gehoord. De track van deze soundtrack is erg rustig met onder andere een pianosolo, dit in tegenstelling tot de vorige twee tracks. 'Point Of No Return', ook van deze score heb ik niks gehoord. Het is in ieder geval een rock nummer. In deze tijd zie je dat niet meer snel van Zimmer, maar in 1993 zat in zijn hoofd natuurlijk nog de rockbandjes waar hij in speelde. 'Beyond Rangoon', óók van deze score ken ik helemaal niks. In ieder geval is het begin van de track actiemuziek, zoals we gewend zijn van Zimmer, het tweede deel van de track is heel anders, niet bombastisch, maar rustgevend.

En dan eindelijk weer een score die ik ken 'Backdraft'. De eerste ‘Backdraft’ track is in de score beter bekend als 'You Go, We Go' en de tweede track is bekend als '335'. De beste twee tracks van deze cd. In de eerste track komt het 'Backdraft' hoofdthema niet voor, in de tweede wel.

Deze cd is IDEAAL als je niet zo veel kent van Zimmers vroegere periode (zoals ik), maar toch een goede introductie wil hebben. Helaas geen 'Rain man' of 'Lion King' op dit album.



Zgłoś błąd lub wyślij nam dodatkowe informacje!: Zaloguj się

 



Jeszcze