Cookie Consent by



One Night in Miami...

ABKCO Records 15/01/2021 Download
Film Film release: 2020

Schrijf je nu in!

Blijft beter op de hoogte en krijg toegang tot verzamelaars info!


# Track Artiest/Componist Lengte
1.Rumble, Young Man, Rumble! 
2.Sam Cooke Comes To Stage / Copacabana IntroductionOne Night In Miami Band 
3.TammyLeslie Odom, Jr. 
4.Howl For Me Daddy Keb' Mo' & Tarriona 'Tank' Ball & Terence Blanchard 
5.Do Us All Proud 
6.I Believe To My SoulOne Night In Miami Band 
7.Salah Time 
8.I'm King Of The World! 
9.Put Me Down Easy (Hampton House)Leslie Odom, Jr. 
10.Put Me Down EasyL.C. Cooke 
11.GreazeeBilly Preston 
12.Ain't Yo Stuff Safe Here 
13.Malcolm Looks Out The Window 
14.You Send MeLeslie Odom, Jr. 
15.(I Love You) For Sentimental ReasonsLeslie Odom, Jr. 
16.Brother, What Is Going On? 
17.I Wanna Damn Party 
18.Lonely TeardropsJeremy Pope 
19.Chain Gang Leslie Odom, Jr. 
20.Good TimesLeslie Odom, Jr. 
21.A Change Is Gonna ComeLeslie Odom, Jr. 
22.Speak NowLeslie Odom, Jr. 
Schrijf zelf je recensie



Andere soundtrack releases van One Night in Miami... (2020):

One Night In Miami... (2021)

Fout gezien of heb je info om aan te vullen?: Inloggen