Seis Manos

Mondo 29/11/2019 Vinyl (0843563122464)
TV-serie/TV film Film release: 2019

Schrijf je nu in!

Blijft beter op de hoogte en krijg toegang tot verzamelaars info!


# Track   Lengte
1.Seis Manos (Main Titles) 
2.Domingo’s Mischief 
3.Silencio’s Nightmare 
5.This Monster Will Self-Destruct 
6.Mal Hombre (feat. Vanessa Del Fierro) 
7.Be a Flower, Be Nothing (feat. Tina Guo) 
8.I Release You 
9.Vietnam Flashback 
10.Little Orphan Maker 
11.Serrano’s Demise 
12.Asalto en la Carcel 
13.Balde Showdown 
14.Chi Sau Training 
15.My Name is Lo 
16.The New Training 
17.Say Cheese Mofo 
18.The Empty Place 
19.Not So Silent Assault 
20.Lo Turns 
21.This Body Will Do 
22.Bandito Assault 
23.The Space Between 
24.The End of El Balde 
25.Chiu’s Dark Past 
26.Lo Battle (feat. Tina Guo) 
27.Do We Have a Deal? 
28.We Have to Get to China 
Schrijf zelf je recensie


Andere soundtrack releases van Seis Manos (2019):

Seis Manos (2019)

Fout gezien of heb je info om aan te vullen?: Inloggen