ICW: The Music

Insane Championship Wrestling 13/07/2018 Download

Schrijf je nu in!

Blijft beter op de hoogte en krijg toegang tot verzamelaars info!


# Track Artiest/Componist Lengte
1.Crank (Fight Club Theme)3:45
2.Iron King (Joe Coffey Theme)3:48
3.Gunnshot (BT Gunn Theme)David Grimason & Neil McDougall3:27
4.Big Kink (Jack Jester Theme)3:39
5.Domination (Filthy Generation Theme)Chris Mitchell & David Grimason0:00
6.We Are Many (Mikey Whiplash Theme)3:36
7.Wish It Away (Drew Galloway Theme) (Explicit)3:09
8.Bird and Boar (Marauders Theme)4:05
9.King of All Evil (Bram Theme)2:42
10.Solos Malos (Polo Promotions Theme)Neil McDougall3:14
11.Bow Down (Lionheart Theme)3:49
12.Power Forward (Mark Coffey Theme)3:23
13.Krazy (Kasey Owens Theme)3:00
14.No Kinky No Party (Kinky Party Theme)3:06
15.The Bollocks (Kenny Williams Theme)David Grimason & Neil McDougall4:18
16.Echo Bible (Aaron Echo Theme)4:01
17.Psycho (New Age Kliq Theme)2:55
18.Run On (Wolfgang Theme)Neil McDougall0:00
19.Sports And Entertainment (Rudo Theme)0:00
20.Just Justice (Jackie Polo Theme)David Grimason & Neil McDougall2:10
21.Anarchy (The Purge Theme)0:00
22.British Strong Style (Tyler Bates Theme)3:20
23.Bruiserweight (Pete Dunne Theme)0:00
24.Carnal Bifurcation (P.O.D Theme)Neil McDougall5:32
25.Fresh Prince of Drumoyne Square (Ravie Davie Theme)Chris Mitchell3:18
26.Manifesto (Tatcher Wright Theme)2:00
27.Beast (Damo Theme)Neil McDougall2:39
28.VII (Trent Seven Theme)Neil McDougall3:20
Schrijf zelf je recensie


Fout gezien of heb je info om aan te vullen?: Inloggen