The deluxe edition

Film | Releasejaar: 2010 | Film release: 2009 | Medium: Download

Schrijf je nu in!

Blijft beter op de hoogte en krijg toegang tot verzamelaars info!


# Track Artiest/Componist Lengte
1.You Don't Dream In Cryo....6:09
2.Jake Enters His Avatar World5:24
3.Pure Spirits Of The Forest8:49
4.The Bioluminescence Of The Night3:37
5.Becoming One Of7:43
6.Climbing Up3:18
7.Jake's First Flight4:50
8.Scorched Earth3:32
10.The Destruction Of Hometree6:47
11.Shutting Down Grace's Lab2:47
12.Gathering All The Na'vi Clans For Battle5:14
14.I See You (Theme From Avatar)Leona Lewis4:20
Bonus tracks
16.Viperwolves Attack3:50
17.Great Leonoptryx1:33
18.Escape From Hellgate3:25
19.Healing Ceremony2:21
20.The Death Of Quaritch5:20
Schrijf zelf je recensie



De trailer van deze soundtrack bevat muziek uit:

The Island (2005) (Track 14. My Name is Lincoln) (Film)
Chronicles (2012) (Track 3. Akkadian Empire) (Film)
Chronicles (2012) (Track 1. Guardians At The Gate) (Film)

Andere soundtrack releases van Avatar (2009):

Avatar (2009)
Avatar (2012)
Avatar (2009)
Avatar (2017)
Avatar: I See You (2019)

Fout gezien of heb je info om aan te vullen?: Inloggen