RCA Victor US (0743216099429)
TV-serie/TV film | Releasedatum: 16/11/2004 | Medium: CD

Schrijf je nu in!

Blijft beter op de hoogte en krijg toegang tot verzamelaars info!


# Track Artiest/Componist Lengte
1.This is the Naked City George Duning3:28
2.Rawhide Dimitri Tiomkin1:52
3.Riff Blues: Theme From Mike Hammer Earle Hagen2:07
4.Richard Diamond Pete Rugolo2:30
5.Perry Mason Theme Fred Steiner2:38
6.Parade of the Chessmen Buddy Morrow1:56
7.M Squad Stanley Wilson2:28
8.Sea Hunt Theme David Rose1:59
9.Black Saddle Jerry Goldsmith2:10
10.Waterfront Alexander Laszlo1:50
11.Higway Patrol Robert Farnon2:24
12.Peter Gunn Henry Mancini1:49
Schrijf zelf je recensie


Soundtracks uit de collectie: Compilation

Don Juan en Los Infiernos (1991)
Ma L'Amore No... (2008)
Captain Blood (2006)
Oliver Onions: Flying Through the Air (2008)
TiVulandia - Successi N° 6 (1983)
Elizabeth and Essex: The Classic Film Scores of Erich Wolfgang Korngold (1989)
Alfred Schnittke Film Music Vol. 4 (2009)
Hitchock et la Musique (2003)
Seven Cities of Gold / Above and Beyond (1995)
Soldier Blue (2012)

Fout gezien of heb je info om aan te vullen?: Inloggen