Unknown Soldier


映画 | 年: 2005 | フォーマット: ダウンロード
 

今すぐ購読する!

もっと情報を得て、コレクター情報にアクセスしてください!





 

# トラック   期間
1.Opening Party2:36
2.City Biking1:21
3.Teen Hijinks3:01
4.Fire Escape Meeting0:54
5.Ellison's Pain3:07
6.Searching2:10
7.Can't Sleep Here1:10
8.Ellison's Choice2:26
9.The Escape5:11
10.End Credits3:21
 
Solo Piano Bonus Tracks
11.Solemates1:53
12.Time Returns Once2:42
13.In the End3:07
 32:58
あなたのレビューを提出する 他の言語でレビューを非表示にする

 

Unknown Soldier - 07/10 - その改訂 Joris Kessels, 提出された (オランダの)
Objectief: Unknown Soldier is de eerste cd-release van een score voor, de van oorsprong toetsenist, Peter Calandra. De Amerikaan heeft tot nu toe voor 8, voor mij allen even onbekende, films muziek gecomponeerd, maar heeft voor televisie reeds een hele hoop gedaan.

De score wordt met name getypeerd door de luchtige voortvarende jazz in de eerste drie nummers. Daarbij geeft de inbreng van de percussie, naast de gebruikelijke jazzinstrumenten (bas, trompet, saxofoon en piano), een frisse tint en zorgt voor een ritmisch sterke ondergrond. Naast de jazz bestaat de score uit kalme muziek die een enorme eenzaamheid en desillusie ten gehore brengt. De piano heeft daarbij vaak de hoofdrol. Aan het einde van de soundtrack zijn nog enkele relaxte stukken voor solo piano te horen.

Subjectief: Hoewel iets minder geraffineerd deden de lekkere jazzstukken mij denken aan de score Sideways van Rolfe Kent. Dit geldt met name voor de derde track, aangezien het jazzy geheel een leuke makkelijk in het oor liggende melodie meekrijgt. Het gedeelte erna bevat enkele stukken die je echt raakt, maar de goedkope klank van Calandra’s synthesizer is te veel aanwezig en zorgt ervoor dat het geheel enorm in waarde afneemt. Een track als ‘the escape’ is goed opgebouwd, met name als de cello ten tonele komt, maar de gebruikte klanken doen je denken aan een ‘my first synth’. De gracieuze pianostukken zijn dan wel fijn om naar te luisteren, maar blijven niet echt hangen.

Over het geheel genomen bevat deze soundtrack geen onaardige muziek en bevat het stukken die deze beoordeling zelfs overstijgt, maar hoog vliegen doet deze score niet.


不具合を報告するか、私たちに追加情報を送ってください!: ログイン

 



もっと