Cat People


映画 | 年: 1982 | 映画のリリース: 1982 | フォーマット: ビニール
 

今すぐ購読する!

もっと情報を得て、コレクター情報にアクセスしてください!





 

# トラック アーティスト/作曲家 期間
Side A
1.Cat People(Putting Out Fire)David Bowie6:41
2.The Autopsy1:30
3.Irena's Theme4:18
4.Night Rabbit1:57
5.Leopard Tree Dream4:01
 18:27
# トラック   期間
Side B
1.Paul's Theme(Jogging Chase)3:52
2.The Myth5:09
3.To The Bridge2:49
4.Transformation Seduction2:43
5.Bring The Prod1:58
 16:31
あなたのレビューを提出する 他の言語でレビューを非表示にする

 

Cat People - 03/10 - その改訂 Lammert de Wit, 提出された (オランダの)
Cat People vertelt het verhaal van een soort weer-katten (als tegenhanger van weerwolven), die als mensen in een soort betovering leven en de vorm van zwarte panters aannemen als ze sex hebben met een 'gewoon' mens. Ze kunnen alleen terugkeren in de menselijke vorm als ze een mens doden. Irena is zo'n weerkat, die haar broer ontmoet, die hetzelfde probleem heeft. Vervolgens wordt ze verliefd op een gewoon mens, met grote gevolgen...

De magere score van Giorgio Moroder opent met een song van David Bowie, die ook door Moroder van muziek is voorzien. De score is vooral elektronisch, wat op zich geen probleem hoeft te zijn voor een mooie score, maar Moroder buit dit niet uit door mooie melodieën neer te zetten, zoals hij wel deed toen hij samen met Klaus Doldinger de score maakte voor The Neverending Story.
Af en toe komen fraaie stukjes voor in de tracks, maar het is allemaal erg mager. Moroder gebruikt veel effectgeluiden, die niet of nauwelijks muzikaal zijn en ook het thema heeft last van dat gebrek aan muzikaliteit. De score is niet spannend, niet harmonieus en spreekt niet aan. De klanken zijn niet vol en klinken nogal funky af en toe, waar je van moet houden.
De film is een zg erotische thriller, maar de muziek klinkt nauwelijks sensueel, veel eerder afstandelijk en koud en zou zo in een science-fiction B-film passen. De song van David Bowie, waar de score mee opent is ook al geen aansprekende track vanwege hetzelfde gebrek aan melodie. David Bowie leent ook in een andere track nog een keer z'n stem, maar zingt dan niet. Bowie heeft geen warme stem en dat tekent de score. Geen aanrader.


不具合を報告するか、私たちに追加情報を送ってください!: ログイン

 



もっと