Goede Tijden, Slechte Tijden


Dino Music (8712195746176)
映画 | 年: 1995 | フォーマット: CD
 

今すぐ購読する!

もっと情報を得て、コレクター情報にアクセスしてください!





 

# トラック   期間
1.Ademnood- Katja Schuurman, Babette Van Veen & Guusje Nederhorst 
2.Ik Ga Voor Goud- Katja Schuurman 
3.Kom Bij Mij- Bennie Den Haan 
4.Utopia- Hilde De Mildt & caroline De Bruijn 
5.Een Dag Alleen- Babette Van Veen 
6.Valerie- Jet Van Der Meij 
7.Alles ( Wat Ik Ben)- Paul Groot 
8.Zolang Ik Dromen Kan- Guusje Nederhorst 
9.Nooit Alleen- Jimmy Geduld 
10.Een Minuut Nog Voor Een Leven Lang- Ingeborg Wieten 
11.Hoeveel Woorden- Babette Van Veen & Bennie Den Haan 
12.Goede Tijden, Slechte Tijden, Televisie Tune '95 
あなたのレビューを提出する 他の言語でレビューを非表示にする

 

Goede Tijden, Slechte Tijden - 10/10 - その改訂 Sybren van der Schoot, 提出された (オランダの)
In 1995 was GTST op z'n hoogtepunt; de allereerste Neder-soap serie met perikelen over de families Alberts, Oom Govert Harmsen, en de familie Sanders met het komen en gaan van bad guys en girls sloeg goed aan. Na 5 seizoenen kwam daar dan het idee om een album op te nemen, ingezongen door de acteurs zelf. Jette Van Der Meij, Babette Van Veen, Katja Schuurman, Guusje Nederhorst ( RIP) Ingeborg Wieten, Jimmy Geduld, Bennie Den Haan, Paul Groot dragen allemaal een steentje bij, zelfs Caroline De Bruijn en Hilde De Mildt weten een pakkend nummer in te zingen. Niet snel na het album, kwam daar de hit 'Ademnood' die onverwacht een dikke nummer 1 hit werd. ( Ruth Jacott wees het nummer eerder af, tot haar grote spijt, bleek later) Dus kwam het trio Linda, Roos & Jessica ( Van Veen, Nederhorst & Schuurman) een jaartje daarna met een eigen album, waarvan ze nog 2 hits wisten te scoren ( Druppels, Alles of Niets)
OP het GTST album komen verder afwisselende songs voor met als afsluiter de titelsong Goede Tijden Slechte tijden 1995- de performers worden helaas niet genoemd, hoewel de eerste single versie uit 1990 door Lisa Boray & Louis De Vries (?) werd ingezongen.
In totaal zijn er 3 albums uitgebracht onder de noemer GTST, waarvan dit album en het daarop volgende ook de acteurs een steentje bijdragen.


不具合を報告するか、私たちに追加情報を送ってください!: ログイン

 



もっと