Let’s Be Cops


映画 | 発売日: 09/12/2014 | 映画のリリース: 2014 | フォーマット: ダウンロード
 

今すぐ購読する!

もっと情報を得て、コレクター情報にアクセスしてください!





 

# トラック アーティスト/作曲家 期間
1.Biggie Bounce (TWRK REMIX)Diplo (feat. Angger Dimas & Travis Porter) 
2.Shots Go Off (Whiiite Remix)Cypress Hill & Rusko 
3.Bueller (feat. Chuck Inglish)ETC!ETC!, Brillz & Diplo 
4.Don’t Drop That Thun ThunFinatticz 
5.My SupermanSantigold 
6.The Perfect Life (feat. Wayne Coyne)Moby 
7.Stuck In The Middle With YouLazlo Bane 
8.Rock You Like A HurricaneScorpions 
9.Big Banana (feat. R3hab, Prophet)Havana Brown 
10.I Want It That WayBackstreet Boys 
11.Suite from Let’s Be CopsChristophe Beck & Jake Monaco 
あなたのレビューを提出する 他の言語でレビューを非表示にする

 

Let’s Be Cops - 05/10 - その改訂 Lammert de Wit, 提出された (オランダの)
De Amerikaanse komedie Let's be Cops is geregisseerd door Luke Greenfield (The Girl Next Door, Something Borrowed), die ook het scenario schreef en de film produceerde. Deze dertien-in-een-dozijn-actiekomedie is door de critici slecht ontvangen, maar was in de bioscopen tegen de verwachting in een groot succes.
Het verhaal draait om twee vrienden, de ene is Justin (Damon Wayans), die video games probeert te maken, de andere is de werkloze Ryan (Jake Johnson). Als ze van een plaatselijk bar willen wegrijden worden ze aangereden door een dikke auto, waarin zich een aantal bendeleden bevinden. Die dwingen hen om geen aanklacht in te dienen. Justin heeft nog een paar politie-uniformen die hij gebruikt heeft bij een game-presentatie, waarmee de vrienden naar een feest gaan. Maar ze komen tot de ontdekking dat mensen hen aanzien voor echte agenten en ze besluiten daar gebruik van te maken. Ook de bende van de auto meppen ze uit het buurtrestaurant. Dat bevalt zo goed dat ze daarmee door willen gaan en ze schaffen zelfs een echte politieauto aan...

De muziek bij deze komedie is van Christophe Beck, die al veel vaker met dat komische bijltje heeft gehakt. Hij deed dat deze keer samen met Jake Monaco, die voor eerdere scores van Beck een groot deel van de aanvullende muziek componeerde.

Het album opent met een aantal songs. De eerste vier daarvan zijn allemaal een soort elektronische rap-songs-remixen van de ergere soort. Dit is typisch een muzieksoort die in mijn allergiezone zit. Snel skippen.
Bij de track 'My Superman' begint het beter te worden, al is deze elektropopsong zeker nog niet erg aansprekend.
Dat is totaal anders bij de track 'The Perfect Life' van Moby en Wayne Coyne. Dit is een heerlijke popsong met een prettige melodie en aanstekelijke begeleiding en ook nog eens erg prettig en beluisterbaar gezongen. De langste en gelijk ook een van de twee mooiste tracks van het album.
De song 'Stuck in the Middle with You' wordt op dit album gezongen door de Amerikaanse band Lazlo Bane, waarbij de uitvoering toch wel sterk lijkt op die van Steeler's Wheel, waarmee de song hier vooral bekend is geworden.
De Duitse band Scorpions is hier vooral bekend van hun mooie rockballads, maar op dit album staat een song die veel meer richting hard-rock gaat. Duidelijk minder aangenaam.
'Big Banana' is een typische remix-rapsong, met veel irritante elektronische geluiden, weliswaar beter beluisterbaar dan de eerste vier songs op dit album, maar toch niet erg prettig.
Dat geldt dan weer niet voor de erg prettige popballad van Backstreet Boys. 'I Want it that Way' is in onze regionen een redelijk bekende song, die de typische en eigenlijk best wel aangename boyband-sound heeft, met de nodige zangharmony van mooi combinerende stemmen.

Het album sluit af met een track van de score van Christophe Beck en Jake Monaco. De muziek heeft een hoog effectengehalte, alsof een deel is gebruikt voor stukken soundscape. Ook bevat de suite flinke hoeveelheden elektronische muziek, aangevuld met stevige of zelfs raggende elektrische gitaren. Deels past de muziek daardoor wel goed bij het gemiddelde van de songs, maar erg aangenaam is deze scoretrack met z'n electrorock duidelijk niet.

Kortom, deze soundtrack van Let's Be Cops valt niet echt mee. Twee songs zijn erg fraai, een paar andere zijn zeker wel aardig, maar de meeste songs zitten behoorlijk in mijn irritatiegebied, met name de eerst vier van het album. En ook de suite van Christophe Beck en Jake Monaco is nogal een tegenvaller. De waardering voor dit album komt dan ook niet hoger dan 48 uit 100 punten, wat vooral dankzij Moby en Backstreet Boys nog meevalt.

その他のリリース Let's Be Cops (2014):

Let's Be Cops (2014)


不具合を報告するか、私たちに追加情報を送ってください!: ログイン

 



もっと