War


Lionsgate Records (0856968001265)
映画 | 発売日: 21/08/2007 | 映画のリリース: 2007 | フォーマット: CD, ダウンロード
 

今すぐ購読する!

もっと情報を得て、コレクター情報にアクセスしてください!





 

# トラック アーティスト/作曲家 期間
1.Spyked2:31
2.War Opening Titles5:05
3.Confession3:05
4.Rooftop Pursuit1:44
5.Whips2:14
6.Swordfight5:16
7.Rogue Cleans Da HizouseRZA2:15
8.Getting Started - Scene Of The Crime2:51
9.The Set Up - Mr. Chang Send RegardsMark Batson2:36
10.Shiro Comes To Town3:55
11.Bangkok Downtown2:18
12.This Isn’t Japan2:16
13.Cop Hunting - Face To Face2:42
14.Compliments Of Mr. ChangMark Batson0:36
15.Rogue's Revenge1:09
16.Showdown2:49
17.Plans For Retaliation4:00
18.Watching The Changs0:45
19.Shiro’s Estate2:33
20.War End Credits5:31
21.Suicide KingMachines Of Loving Grace4:04
22.War Opening Titles - Remix4:54
 65:09
あなたのレビューを提出する 他の言語でレビューを非表示にする

 

War - 08/10 - その改訂 Maurits Petri, 提出された (オランダの)
De film War (die je in de Europese dvd-winkels vind onder de naam 'Rogue Assassin') werd vorig jaar gezien als het snoeiharde vervolg op The One, ook met Jet Li en Jason Statham. En alsof dat nog niet gek genoeg is, heeft War ook nog eens een open einde. Waarmee de makers dus nog een vervolg aankondigen.
De snoeiharde actie in War, die hoofdzakelijk plaatsvindt tussen de verschillende Japanse districten en groeperingen, is niet geschikt voor mensen met een zwak gestel. Headshots, bloedstollende achtervolgingen, moord en zwaardgevechten wisselen elkaar in rap tempo af. Waarom de prent zo weinig aandacht kreeg is een raadsel. Jet Li laat hier misschien wel zijn beste acteerwerk in jaren zien!

Brian Tyler mocht de muziek verzorgen voor War en er moet gezegd worden: deze soundtrack van de componist is stukken beter dan het recente Bangkok Dangerous. Als basis heeft Tyler een flinke dosis percussie genomen, die een opzwepend effect met zich meebrengen. Hier en daar is het ook een knipoog naar The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum van John Powell, want het thema in bijvoorbeeld de vierde track 'Rooftop Pursuit' lijkt verdraaid veel die van Powell. Maar eigenlijk hindert dat niet, want de krachtige percussie in combinatie met de strijkers en synthesizers zijn heerlijk om naar te luisteren. De stukken met de elektrische gitaar aan het einde van de track is helaas iets minder. Brian Tyler laat zich van allerlei kanten zien op de soundtrack. Zo komt de rapper in hem los in de track 'Whips', wat een R&B-achtig nummer is met een lekkere beat. Een van de hoogtepunten van het album is de track 'This Isn't Japan', waarin vanaf 0:58 een heerlijk thema losbarst die al in een ietwat andere vorm langskwam in het vierde nummer. Na een stuk muziek van synthesizers breekt weer dat opzwepende en percussierijke thema los en ligt lekker in het gehoor. Veel tracks, waaronder 'Rogue's Revenge' en bijvoorbeeld 'Showdown' zijn niet echt de moeite waard. Het is voornamelijk underscore, geproduceerd door elektronische instrumenten.
Het zijn voornamelijk de orkestrale tracks die de show stelen op dit album van Brian Tyler en daar is het nummer 'Shiro's Estate' er een van. Het gelikte thema, wat wederom weer iets wegheeft van compositites van Powell, smaakt naar meer. De onrustige violen, het gebruik van zwaar koper en steeds maar weer die opklimmende strijkers werken langzaam naar een spannende climax. 'War End Credits' is ook zeer de moeite waard om compleet te beluisteren. Hierin wisselt Tyler zijn R&B-thema, dat heerlijke vaak gehoorde orkestrale thema en ontzettend veel percussie af en maakt er een bonte collage van spetterende actiemuziek van.

Zoals al eerder gezegd, het zijn voornamelijk de orkestrale tracks zonder teveel elektronisch geweld waarin Brian Tyler uitblinkt op dit album. Want opzwepende actiemuziek produceren kan de man als geen ander. Er is dan niet veel geks gezegd dat dit album krachtiger is Bangkok Dangerous en uitgebreider dan Eagle Eye, wat soms verdrinkt in een overdosis thematiek en instrumentaal geweld. War of Rogue Assassin is niet het beste album van Brian Tyler, maar doet zeker wel ander werk van de componist verbleken. Fans van de actiemuziek van Powell en de Bourne-reeks kunnen zich prima vinden in dit album. Anderen zullen wellicht even moeten wennen. Een nieuw ontdekte topper van Brian Tyler!


不具合を報告するか、私たちに追加情報を送ってください!: ログイン

 



もっと