Skylanders Swap Force


Videogioco | Data di rilascio: 24/09/2013 | Formato: Digital Download
 

Iscriviti ora!

Rimanete informati e richiedete l'accesso alle informazioni dei collezionisti!





 

# Traccia Artista/Compositore Durata
1.The Swap Force2:19
2.Braving Mount Cloudbreak3:14
3.Canopy Climb2:38
4.Welcome to Woodburrow2:51
5.Rescue the Chieftess2:16
6.Ride of Evil Glumshanks1:36
7.Iron Jaw Gulch2:17
8.Farewell Baron2:38
9.Surviving Motleyville4:04
10.Dangerous Coils2:10
11.Serpent's Peak2:29
12.Frozen Galleries2:54
13.Fraser's Frosted Festival2:18
14.Pull Your StringsMatt Pirog2:38
15.Fires of Fantasm Forest1:52
16.A New Chieftess1:41
17.Motherly Mayhem2:22
18.Hidden Adventures3:36
 45:52
Invia il tuo commento Nascondi le recensioni in altre lingue

 

Skylanders Swap Force - 08/10 - Revisione del Maurits Petri, presentato a (Olandese)
De succesvolle nieuwe generatie games van Skylanders hebben weer een nieuw vervolg. Ditmaal inclusief fysieke beeldjes die je moet gebruiken om in de game verder te komen. Erg vermakelijk en innovatief. Ook Lorne Balfe is als huiscomponist van Activision weer van stal gehaald.

Na de in 2011 verschenen score voor Skylanders: Spyro's Adventure leek Balfe een gouden formule in handen te hebben. Epische Remote Control score onder een videospel werkt verbluffend. Deze score was gek genoeg een van de beste uit de Remote Control stal dat jaar en liet vele scores van collega componist Zimmer achter zich. Met Skylanders: Giants vorig jaar zette Balfe wederom een prima score neer, maar moest op enkele vlakken flink inboeten. Dit nieuwste deel Skylanders Swap Force is ook een aardige score, maar is niet heel toegankelijk en luister vriendelijk. Wel heeft Swap Force een groot aantal magnifieke nieuwe thema's en herkennen we de typische Balfe stijl, met inheemse instrumenten en zeer goede synthesizer gedeelten. De eerste (titel) track bevat gelijk het beste thema van het album. Een pakkend en episch stuk muziek, met snufjes Pirates en Ironclad. Vernuftig door elkaar gemixt. Omdat het een score voor een game is, kunnen de gamegeluiden niet ontbreken. Balfe weet dit op vermakelijk wijze door de weelderige thematiek heen te missen. Het mooiste van alles is, is dat de muziek 90% uit de pc en synths is komen rollen. Op wat 'fake' klinkende strijkers stoort dit geen moment. Sterker nog, wanneer Balfe zijn befaamde drum & bass doorzet in tracks als 'Ride Of Evil Glumshanks' bereikt hij grote hoogten. 'Iron Jaw Gulch' is een lollige knipoog richting Western scores, waar collega Hans Zimmer ook dikwijls naar refereert.
Hier horen we voor het eerst life ingespeelde gitaren en dat geeft deze track ergens iets subliems.

De tracks die volgen zijn veelal een dollemansrit tussen thema's. Afwisselend gespeeld op gitaren, fluiten en veel...heel veel synthesizers. Als je eenmaal de track 'Frozen Galleries' krijgen we wel wat vragen. Want hoe zou deze muziek klinken, gespeeld door een 50-koppig orkest? Waarschijnlijk machtig mooi, want nu al is deze track eigenlijk teveel voor een spelletje voor kinderen. Kinderen, die deze -vooral weg gemixte- muziek niet of nauwelijks zullen opmerken. Als bonus is het liedje van Skylanders ook op het album opgenomen, genaamd 'Pull Your Strings'. Geproduceerd door Balfe. Leuk, clownesk Disney actig liedje.

En zo blijkt Skylanders Swap Force een leuke score, die zeker het beluisteren waard is. Ben je fan van Hans Zimmer's score voor Sherlock Holmes, van game score en van Lorne Balfe. Mis deze dan zeker niet. Al is enkel voor de laatste track 'Hidden Adventures', want die is best geniaal te noemen. Skylanders score zijn wel bijna helemaal elektronisch. Verwacht geen groot real-life orkest, maar vermakelijke muziek die een game als Skylanders zeker naar een hoog level brengt. Lorne Balfe en zijn synthesizers op z'n allerbest!!


Segnala un errore o inviaci ulteriori informazioni!: Accesso

 



Di Più