Life Before Her Eyes
Lakeshore Records - LKS 340062


Lakeshore Records 2008 CD (780163400625)
Film Rilascio pellicola: 2007
 

Iscriviti ora!

Rimanete informati e richiedete l'accesso alle informazioni dei collezionisti!





 

# Traccia   Durata
1.An Ordinary Day3:54
2.Diana - a Future to Be...4:55
3.Becoming Close Friends3:32
4.All the Memories from an Old Photo Album4:06
5.The Gift of a Necklace3:59
6."Choose! Time to Decide"3:31
7.Diana Gets Hit By a Car3:45
8.Two Lives Slowly Converging4:35
9.Diana's Young Conscience Is Finally Formed3:44
10.The Memorial2:31
11.Two Worlds; the Past and the Future2:51
12.Young Diana's Future - a Future That Could Have Been…12:15
 53:37
Invia il tuo commento Nascondi le recensioni in altre lingue

 

Life Before Her Eyes - 05/10 - Revisione del Maurits Petri, presentato a (Olandese)
Life Before Her Eyes, een film waarbij de toekomst en het verleden elkaar kruizen op een ongelooflijke manier. Uma Thurman speelt de sterren van de hemel in deze bovennatuurlijke en dromerige prent. Dan de soundtrack.
Componist James Horner heeft zo zijn buien. De ene keer is z'n muziek van uitmuntende kwaliteit, de andere keer zit je als luisteraar met gekrulde tenen te luisteren. Met Life Before Her Eyes zit de man er precies tussenin. Het album opent rustig met een een piano en zacht gezang van een sopraan, een ontzettend dromerige track. Er is echter geen thema of melodie in terug te vinden. James Horner gebruikt op dit album ontzettend veel elektronische instrumenten en dat stoort. In de tweede track 'Diana - A Future To Be' is geen enkel orkest te bekennen en wordt je ondergedompelt in vreemde keyboardmelodietjes, gevolgd door een pianosolo. Niet pakkend, niet speciaal en ontzettend beeld gerelateerd. Vrijwel alle daarop volgende tracks zijn van hetzelfde laken een pak. 'Diana Gets Hit By A Car' is een kleine uitzondering. Een zeer gevoelig en pakkend pianospel in combinatie met een cello is toch wel erg mooi. Toch is dit nummer niet de redding van het album. Wat met name stoort is dat sommige tracks compleet gevuld zijn met 3 tonen van een syntesizer die, zo lijkt het, continu door de toetsenist ingedrukt worden. Een goedkope manier van filmmuziek fabriceren, maar niet erg effectief of leuk om naar te luisteren. Even lijkt het in de track 'Two Worlds; The Past And The Future' de goede kant op te gaan, maar al snel verzandt de track in hetzelfde geneuzel als alle andere tracks ervoor. De laatste veel te lange track (12 minuten!) is nog wel de moeite waard om te beluisteren. De dromerige klanken vanaf 6.00 brengen je in een soort dagdroom. Goed voor bij je yogalessen, huiswerk maken of iets in gelijke strekking.

Life Before Her Eyes, een niet zo bijzondere soundtrack van James Horner. Waarschijnlijk zal de muziek het prima doen in combinatie met de beelden. Voor het beluisteren van alleen de soundtrack is ontzettend veel geduld nodig. Fans van James Horner zullen zich prima kunnen vinden in de kalme synthesizers. Andere luisteraars kunnen beter dit album skippen en Titanic nog een keer draaien. Wanneer zal Horner weer eens op de proppen komen met een niet te evenaren soundtrack? Dat is de vraag die we ons allemaal stellen. Na het matige The Spiderwick Chronicles smachten we naar die goede oude tijd van Titanic en Braveheart. Verwacht van Life Before Her Eyes dan ook geen grootse thema's of orkestraties, maar oersaaie lang uitademende syntesizers afgewisseld door een cellootje en een pianootje hier en daar. Helaas!

Altre versioni di The Life Before Her Eyes (2007):

Life Before Her Eyes, The (2016)


Segnala un errore o inviaci ulteriori informazioni!: Accesso

 



Di Più