Children of the Corn


Colosseum (4005939699123)
Varèse Sarabande (0030206699128)
Série TV/Film de TV | Date: 2009 | Sortie du film: 2009 | Type: CD, Téléchargement
 

Inscrivez-vous!

Restez informé et d'obtenir un meilleur accès aux informations des collectionneurs!





 

# Track   Duration
1.Preacher Boy1:22
2.Corn Cleaning3:30
3.Burt Leaves3:08
4.Vicky's Destiny2:06
5.Thunder Bird3:26
6.Get Him1:49
7.Vietnam2:18
8.Let Us Pray for Dinner2:41
9.Time of Fertilization3:01
10.Gatlin2:10
11.Have a Fine Son2:39
12.Not So Bad1:43
13.Nobis1:20
14.Bar Grill1:17
15.Corn Comb2:30
16.Ear of the Corn3:06
 38:06
Introduisez votre critique Masquer les avis dans d'autres langues

 

Children of the Corn - 08/10 - Critique de Sybren van der Schoot, ajouté le (Néerlandais)
In 1984 werd de allereerste Children of the corn in de bioscopen gedraait, het verhaal naar een kort verhaal van Stephen King gaat over een jong stel dat in de bijbelbelt van Nebraska beland in een uitgestorven stadje genaamd Gatlin. Het verliefde koppel komt al snel in aanraking met de koters uit het gelovige dorp, nog niet wetende dat zij alle volwassenen hebben omgebracht in opdracht van een jonge predikant genaamd Isaac Cronan. Volgens deze vreemdeling zijn alle mensen vanaf hun 18de offerwaardig om de mislukte oogst van de maisvelden met hun bloed te doen opbloeien. Ook word er de hele film gesproken over 'He who walks behind the rows' ofwel, Hij die achter de rijen loopt..een bovennatuurlijk kwaad, zo blijkt.

Vanwege het grote succes van de originele COTC, werden er tot nu toe 8 delen geproduceerd, varieerend van redelijk tot redelijk slaapverwekkend. Momenteel word er alweer aan een 9de film gewerkt, maar deze recensie gaat natuurlijk over de remake uit 2009; een film speciaal voor TV gemaakt.

De film heb ik niet gezien, maar gezien de rommelige sequels zal de remake ook niet veel voorstellen. De score van Children of the corn 2009 is niet verkeerd om naar te luisteren, wel een beetje kort. Fans van de originele score zullen de remake-score ook zeker waarderen.
Jonathan Elias keert namelijk terug als componist en krijgt een extra nudge van Nathanial Morgan. Het bekende thema uit COTC keert regelmatig terug, om te beginnen al in de opening track 'Preacher Boy' en word ook nog als spacetrack toegevoegt onder de titel 'Ear of the corn' Naast orkest en electronica komt er een fraaie choir-boy solo tijdens het hoogtepunt van de film.
De meeste tracks zijn vrij kort, maar dat maakt de score dan weer wat makkelijker beluisterbaar, dus ondanks de misschien tegenvallende film toch een aardige score en fijn te weten dat Jonathan Elias nog steeds lekker kan componeren.
urt’s marriage to Vicky is on the rocks, but he hopes to rekindle it with a second honeymoon. Unfortunately, their journey takes them into the sheer darkness — a seemingly deserted community that hides a horrible secret among its tall rows of corn. Stephen King’s horror classic CHILDREN OF THE CORN is back in a terrifying new version written and directed by Donald Borchers, who produced the original theatrical version 25 years ago.

Also returning to the fields is composer Jonathan Elias, with an exciting reimagining of his classic score.
Bande annonce:







Signaler une erreur ou envoyer des infos supplémentaires!: Connexion

 



Plus