Medievil Resurrection


Game soundtrack | Date: 2006 | Type: CD, Téléchargement
 

Inscrivez-vous!

Restez informé et d'obtenir un meilleur accès aux informations des collectionneurs!

 

# Track   Duration
1.Welcome to Gallowmere6:07
2.The Spell4:37
3.Home of the Dead6:32
4.A Fiery Confrontation4:15
5.Comedy Corpses2:21
6.Gallowmere Waltz4:07
7.Hall of Heroes2:15
8.Village of Madness4:09
9.Hilltop Mausoleum3:34
10.Scurvy Docks2:16
11.George the Pumpkin4:15
12.Wheat Demon4:09
13.Zarok's Lair1:49
14.A Hero Returns3:36
15.End Titles3:14
 57:16
Introduisez votre critique Masquer les avis dans d'autres langues

 

Medievil Resurrection - 09/10 - Critique de Tim Horemans, ajouté le (Néerlandais)
De laatste jaren wordt er veel meer aandacht besteed aan de muziek, wanneer een nieuw computerspel ontwikkeld wordt, dan dat men vroeger dat deed. In de beginjaren mocht je blij zijn als je 8-bit muziek te horen kreeg bij de eerst spelen zoals vb pac-man. Tegenwoordig wordt er beroep gedaan op componisten die gebruik maken van symfonische orkesten. Michael Giacchino is zo iemand die naam en faam gemaakt heeft dankzij zijn muziek voor computergames. Bob and Barn is ook een duo die niet nieuw zijn in het pc-spel genre. Zij verzorgde in 2003 het playstation spel Primal van muziek. Nu zijn ze terug met Medievil Resurrection, ook een game van playstation. Medievil Resurrection is een spel, bevolkt met gekke personages, die moeten vechten tegen een kwaadaardige tovenaar. Hoofdpersonnage is Sir Daniel Fortesque, een soort van Jack Skellington die het moet opnemen tegen het kwaad.

De muziek voor dit spel is op zijn minst indrukwekkend. Bob and Barn hebben een mooi spookachtig thema geschreven voor symfonisch orkest dat zeer groots wordt uitgevoerd. Om alles een beetje mysterieus en zweverig te laten klinken hebben zij ook beroep gedaan op een koor. Het knappe is dat zij de mannenstemmen tegen de vrouwenstemmen uitspelen. Dit wordt heel mooi aangetoond in de openinstrack Welcome to Gallowmere. Deze soundtrack kan je het best omschreven als Danny Elfman meets The Brothers Grimm. Niet dat zij Elfman kopiëren maar er zitten hier en daar wel lichte raakpunten met de stijl van Elfman. In Comedy Corpses maken zij gretig gebruik van de xylofoon. Dit is een speels nummer dat heel veel fun uitstraalt. Scurvy Docks en George the Pumpkin zijn ook zeer vlotte nummers. Het thema van Gallowmere is de leiddraad doorheen de soundtrack en je krijgt dit op verschillende manieren te horen. De walsversie in Gallowmere Waltz is zeer mooi gedaan. Dit album bevat ook enkele actie stukken zoals A Fiery Confrontation en Zarok’s Lair. Weerom wordt hier zeer goed gebruik gemaakt van het koor. Zij zijn zeer actief aanwezig, gedurende de hele score.

Ook al heb je het spel niet, deze soundtrack is de moeite waard om aan te schaffen. Je kan hem kopen via itunes. Bob and Barn hebben voor een pareltje gezorgd dat buiten een grote toegevoegde waarde aan het spel ook voor een zeer leuke luisterervaring zorgt.


Signaler une erreur ou envoyer des infos supplémentaires!: Connexion

 Plus