Duet
(Original Documentary Soundtrack)


14th Street Music 06/11/2017 Descarga
 

¡Subscríbete!

¡Manténgase informado y obtener mejor acceso a la información de los coleccionistas!





 

# Pista   Duración
1.Duet (Original Documentary Soundtrack)2:48
 2:48
Manda tu crítica Ocultar reseñas en otros idiomas

 

Duet - 07/10 - Crítica de Lammert de Wit, Publicado en (Neerlandés)
Dit is de vijfde recensie in de Lorne Balfe serie.

Vorige: Rumble
Volgende: The Hurricane Heist

De korte film Duet is een wel erg korte korte film, van nog geen vierenhalve minuut inclusief introductie en aftiteling, en is geregisseerd door Andrew Margetson. Deze korte film gaat over ballet en laat twee danseressen zien, die uitleggen dat een Pas de Deux eigenlijk altijd door een man en een vrouw wordt uitgevoerd en dat zij willen laten zien dat het ook heel goed met twee vrouwen kan. Als je het filmpje ziet dan spat de elegantie je tegemoet en het is dan ook prachtig om dit zo door twee topdanseressen uitgevoerd te zien worden. Het filmpje is op het internet gemakkelijk te vinden.

De danseressen dansen op muziek van Lorne Balfe en zijn muziek zorgt voor veel verschillende aspecten in de dans, terwijl de danseressen perfect op zijn muziek inspelen. Zonder de dans is de muziek zeker heel aardig, maar de muziek wordt in combinatie met de dans ineens een prachtig kijkspel, waaruit maar weer blijkt hoeveel invloed het beeld heeft op het beluisteren van filmmuziek, terwijl je er meestal zonder de beelden naar luistert. Als je de film gezien hebt waar je de score van beluistert kun je wellicht nog de bijbehorende beelden voor de geest halen, maar meestal is dat niet zo. En bij verreweg de meeste recensies die ik schrijf heb ik de film helemaal niet gezien.

Zo ga ik hier en nu dan ook deze ene track van Lorne Balfe alleen als luistermuziek beoordelen.
Die muziek begint met een paar losse dulcumer-achtige klanken, die nog niet gelijk aanspreken. Pas als de solo gespeelde viool erbij komt, begint de muziek fraai te worden en laat Balfe een best wel aansprekende melodie horen. Later neemt een cello die klanken over en komt er percussie bij, waarbij een elektronische kleuring voor een prettig volle klank zorgt.
De track eindig met los gespeelde pianotonen, waardoor de muziek mooi uitloopt.

De waardering voor deze ene track, los van de korte film Duet, komt zo op 71 uit 100 punten.


Notificar un error o enviar información adicional!: Iniciar

 



Más