Focus Scoort: Jerry Goldsmith


Película | Fecha de lanzamiento: 2003 | Medio: CD
 

¡Subscríbete!

¡Manténgase informado y obtener mejor acceso a la información de los coleccionistas!





 

# Pista   Duración
1.Motion Pictures Team Medley - The Sand Pebbles, Chinatown, A Patch of Blue, Poltergeist, Papillon, The Wind and the Lion14:23
2.The Blue Max - Suite/The Attack5:10
3.The Great Train Robbery - Ouverture4:55
4.The Boys From Brazil - Waltz/The Boys7:07
5.The Swarm - The Bees Attack4:24
6.Alien - End Title Suite3:50
7.Star Trek Suite - Star Trek: The Motion Picture/ Star Trek: Voyager/ Star Trek: First Contact16:23
8.Under Fire - Suite/Bajo Fuego5:47
9.Legend - The Unicorns7:53
10.Basic Instinct - Main Theme2:31
 72:22
Manda tu crítica Ocultar reseñas en otros idiomas

 

Focus Scoort: Jerry Goldsmith - 08/10 - Crítica de Arvid Fossen, Publicado en (Neerlandés)
Jerry Goldsmith, hij kan niet ontbreken in deze compilatie serie van Focus Scoort. Met op zijn repertoire ondertussen al meer dan 200 films, kun je niet naast zijn werk en invloed kijken. Ondanks dat vele nieuwe blockbuster componisten als Hans Zimmer en co, Hollywood langzaam in handen krijgen, blijft Jerry Goldsmith elk jaar door film na film scoren en is hij zeer graag gezien op concerten waar hij zijn muziek zelf dirigeert. Hij begon zijn carrière op de muziekafdeling bij CBS waar hij zich opwerkte als componist van radio en televisie programma's en geraakte zo meer en meer bij bioscoop producties betrokken.
Zijn muziek heeft een zeer herkenbare stijl, waar de melodie, ritmes en spanning steeds aanwezig blijven, en vrijwel nooit saai zullen worden. Zijn muziek is dan ook op cd los van de film perfect te beluisteren. Er zijn dusdanig veel films met zijn muziek, dat je als soundtrack fan nog geen grote fan moet zijn om al snel een handvol van zijn soundtracks te hebben. Uit deze massa van films is het onmogelijk om een volledig overzicht op cd te plaatsen, maar de selectie door Patrick Duynslaegher is toch zeer gevarieerd en goed om integraal te beluisteren. De uitvoeringen zijn opnieuw schitterend. Een mooie afsluiter van deze reeks. Deze cd is enkel bij Fnac te koop.


Notificar un error o enviar información adicional!: Iniciar

 



Más