Call of Duty: Modern Warfare 3


Soundtrack de videojuego | Fecha de estreno: 08/11/2011 | Estreno de película: 2011 | Medio: Descarga
 

¡Subscríbete!

¡Manténgase informado y obtener mejor acceso a la información de los coleccionistas!





 

# Pista   Duración
1.Call Of Duty: MW32:10
2.Russian Warfare1:36
3.Prague Hostilities 3:42
4.I Stand Alone4:41
5.Hamburg Invasion2:57
6.Battle For New York6:25
7.Heroes2:42
8.Paris Siege5:11
9.Special Forces3:35
10.Russian Deliberations1:46
11.London Attack3:28
12.First Contact5:42
13.The Will Of A Single Man2:10
14.Subterranean Recon5:08
15.Scouting The Enemy6:52
16.Undersea Warfare/Somali Payback6:57
17.Warlords3:21
18.Manhattan Assault4:53
19.Arabian End Game2:58
20.MW3 End Credits2:24
 78:37
Manda tu crítica Ocultar reseñas en otros idiomas

 

Call of Duty: Modern Warfare 3 - 06/10 - Crítica de Lammert de Wit, Publicado en (Neerlandés)
De game Call of Duty: Modern Warfare 3 is een van de best verkopende games van dit moment. Het is het achtste vervolg in de succesvolle Call of Duty reeks van videospellen. De game is een First Person Shooter, waarbij de speler door de ogen van de avatar kijkt in een volledige schijnbare 3D-wereld. Het spel kan op diverse manieren gespeeld worden, alleen of met meer of minder medespelers.
De strijd wordt geleverd op het slagveld van de derde wereldoorlog en volgens het spel vindt dat plaats in 2016 en 2017. De game begint in Afganistan, maar vervolgt elders in Europa en op de aardbol.

Een dergelijk oorlogsgame speelt prettiger bij stoere en heldhaftige muziek. Daarom zijn de gamemakers wellicht naar Brian Tyler gestapt, nadat de voorloper Call of Duty: Modern Warfare 2, met thema's van Hans Zimmer en een score van Lorne Balfe, niet zo heel goed ontvangen is. Tyler maakt er een iets fraaiere score van, die gemiddeld toch beter beluisterbaar is dan CoD:MW2. De eerste helft van de score bevat een paar fraaie thema's, die echter in de tweede helft nauwelijks terugkomen. De eerste 5 tracks zijn dan ook de mooiste, met overwegend wat rustiger en melodieuzere muziek.
Vooral de tweede helft van de score is toch vooral aktiegericht en stevig aangezet, terwijl de melodieën wat ondersneeuwen. En van stevige en stoere aktiemuziek, gecombineerd met mooie melodieën moet Brian Tyler het toch ook hebben en dat is ook waar hij om bekend staat. Maar de score bevat veel tracks waarin die melodieën onvoldoende uit de verf komen. Gelukkig is de laatste track wel weer een fraaie en melodieuze, die de score voor deze game mooi afsluit met het thema van de game.
Nu is Tyler niet de meest ervaren componist in de game-wereld en wellicht is daarom de score wat minder prettig beluisterbaar geworden. Maar de gemiddelde gameplayer zit mogelijk ook niet te wachten op fraaie harmonische melodieën als er dood en verderf gezaaid wordt...

Kortom, deze score van Brian Tyler voor de game Call of Duty: Modern Warfare 3 bevat zeker een aantal erg fraaie tracks. Toch is de score overwegend donker en duister gekleurd met veel stoere en bombastische aktiemuziek, maar waarbij de broodnodige fraaie melodieën ontbreken of ondersneeuwen onder de zware percussie. Dat is jammer, want het doet de beluisterbaarheid flink kelderen. Qua waardering kom ik dan ook niet verder dan een zes.


Notificar un error o enviar información adicional!: Iniciar

 



Más