Game Of Thrones: Season 3
Music from the HBO® Series


WaterTower Music (4050819440791)
Serie de TV/Telefilme | Fecha de estreno: 04/06/2013 | Medio: CD, Descarga
 

¡Subscríbete!

¡Manténgase informado y obtener mejor acceso a la información de los coleccionistas!





 

# Pista Artista/Compositor Duración
1.Main Title1:44
2.A Lannister Always Pays His Debts2:51
3.Dracarys2:53
4.I Paid The Iron Price3:16
5.Chaos Is A Ladder2:58
6.Dark Wings, Dark Words2:48
7.You Know Nothing3:20
8.Wall Of Ice3:20
9.Kingslayer2:11
10.I Have To Go North1:23
11.White Walkers3:21
12.It's Always Summer Under The Sea (Shireen's Song)Kerry Ingram1:18
13.Reek2:42
14.The Bear And The Maiden FairThe Hold Steady2:56
15.The Night Is Dark2:56
16.The Lannisters Send Their Regards5:44
17.Heir To Winterfell2:14
18.Mhysa3:55
19.For The Realm1:31
 53:21
Manda tu crítica Ocultar reseñas en otros idiomas

 

Game Of Thrones: Season 3 - 10/10 - Crítica de Sander Neyt, Publicado en (Neerlandés)
Petyr 'Littlefinger' Baelish: The realm. Do you know what the realm is? It's the thousand blades of Aegon's enemies, a story we agree to tell each other over and over, until we forget that it's a lie.
Lord Varys: But what do we have left, once we abandon the lie? Chaos? A gaping pit waiting to swallow us all.
Petyr 'Littlefinger' Baelish: Chaos isn't a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try again. The fall breaks them. And some, are given a chance to climb. They refuse, they cling to the realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.

Jaja, Game Of Thrones. De serie wordt alsmaar beter en beter. Het wordt donkerder, onheilspellender en niemand is veilig in Westeros. Een aflevering in dit seizoen laat dat maar al te duidelijk zien. Personages komen en personages gaan zodat de spanning maar al te goed blijft bestaan. Dit derde seizoen overtreft de eerste twee seizoenen in alle punten. Zowel het acteerwerk, de speciale effecten en natuurlijk ook de personages. George R.R. Martin heeft eens in een interview gezegd dat geen enkel personage ofwel puur goed is ofwel puur slecht is. Net zoals het is bij een echt persoon. De personages zijn realistisch en dat zorgt ervoor dat Game Of Thrones één van de beste series, zo niet dé beste serie is waar uw nederige recensent zijn oog op heeft laten vallen.
Net zoals de serie alsmaar beter en beter wordt, is dat ook zo me de muziek van Ramin Djawadi. Elk seizoen overtreft het vorige seizoen. Waar het eerste seizoen goed was maar het beter kon, bewees de Duits/Iranese componist met zijn weergaloze muziek voor het tweede seizoen dat het veel beter kon. Dit derde seizoen overtrof mijn grootste verwachtingen. Niet alleen zit Djawadi op hetzelfde niveau van het tweede seizoen, meer zelfs hij overtreft het met glans! In de volgende paragrafen ga je dat wel merken dat ik lovend ben over de muziek van dit derde seizoen. Net zoals de vorige twee recensies ga ik alleen maar de hoogtepunten bespreken. In dit geval praktisch elke track.

We beginnen natuurlijk terug met het Main Theme. Mijn mening over dit weergaloze thema heb ik al geschreven bij de recensie van het eerste seizoen, dus ik verwijs u graag terug naar die recensie.
De tweede track is gewoonweg meesterlijk. De titel: A Lannister Always Pays His Debts. Laat spelende cello’s beginnen de meesterlijke eerste laag waarna een solocello de melodie van Rains Of Castamere beginnen te spelen. Het thema is gewoonweg prachtig, dat vond ik al op de vorige soundtrack. Maar de versie die je hier te horen krijgt, overtreft mijn stoutste dromen. Het is vrij intriest en is vooral bedoeld voor de verhaallijn van Jamie bedoeld. Ook dat is een vrij intriest verhaal. Maar dan begint Djawadi met een opbouw om u tegen te zeggen. Percussie komt erbij en de cello’s beginnen sneller te spelen. Ze beginnen alsmaar luider en luider te spelen en komen tot een apotheose om uw vingers van af te likken. Akkoord, de opbouw doet wel aan Hans Zimmer denken. Maar het leukste om te horen is dat Ramin Djawadi op hetzelfde niveau is gekomen van zijn meester!
Dracarys is het volgende hoogtepunt. Het is de melodie van Daenerys Targaryen eerst rustig gespeeld tot dat de spanning het nummer gaat overnemen. Dan komt er een immens koor en voor het eerst is het thema van Daenerys agressief. Het is onheilspellend en verrassend donker. Wat perfect past bij de scene waar het nummer bij hoort. Subliem nummer.
In het vorige seizoen werd het suspense thema al eens aangekaart in The Throne is Mine. Wel in Chaos Is A Ladder krijg je een versie te horen die gewoonweg prachtig is. Akkoord het begin van de track is nietszeggend, maar wacht maar tot de helft van het nummer. Het citaat dat deze recensie opent wordt gezegd door Petyr Baelish en dit nummer wordt daarover gespeeld. Je gaat merken dat de scene potverdikke heel sterk wordt met deze melodie erbovenop! De muziek brengt de serie op een nog hoger niveau. En dat is een hele mooie verdienste.

Het volgende nummer is een volgend hoogtepunt. Dark Wings, Dark Words. Het is het hoofdthema dat woordloos gezongen wordt door een wel zeer angstaanjagend koor. De geruchten gaan dat dit nummer speciaal geschreven is voor de aftiteling van The Rains Of Castamere waar de beruchte Red Wedding plaatsvind. Je hoort zo de tragische gebeurtenis in de muziek. Het is zeer rustig naar voor gebracht terwijl de luisteraar in alle stilte afscheid neemt van geliefde personages. Uiteindelijk werd gekozen om de aftiteling in volledige stilte te laten verlopen. Soms zegt stilte meer dan het mooiste geluid. Alsnog was ik wel benieuwd geweest naar hoe de muziek gewerkt zou hebben na het zien van zoveel tragische beelden. Maar het nummer staat op de cd, dus waarom zouden we klagen?
Even naar het einde van de cd. Namelijk naar Heir Of WInterfell. Het thema van de Starks is te horen op een alweer triestige manier. Misschien zit er in dit thema niet veel variatie, maar good god, ik ben hier verliefd op. Ik kan niet genoeg krijgen van het thema van de Starks en ik ben altijd blij om een nieuwe versie te horen.
En nu de bespreking van de track waar er al zo veel over gesproken is. Namelijk Mhysa. Alles wat er al over gezegd is, klopt! Dit is een meesterwerk. Prachtig bij de scene, nog prachtiger op cd. Het thema van Daenerys Targaryen klinkt in het begin nog heel rustig. En wanneer dan dat geweldig koor erbij komt, dan krijg je de meest geniale track ooit te horen. De opbouw is geweldig, de melodie is geweldig en dat koor maakt het af. Als ik dit nummer hoor dan denk ik altijd het volgende. De eerste helft is de opbouw tot iets geweldigs. Vanaf het moment dat het orkest en het koor ontploft is dat de geboorte van iets nieuws, iets prachtig, iets zeer frivool. Filmmuziek is op zijn best als je als luisteraar de ogen kunt sluiten en je eigen idee kunt krijgen door het horen van die muziek. Dat kan Mhysa bij mij. Het is prachtig, overweldigend en combineert weer al twee prachtige thema’s tot één. Namelijk dat van Daenerys en het altijd geniale hoofdthema. Waar ik bij A Lannister Always Pays His Debts heb geschreven dat Djawadi op het niveau van Hans Zimmer zit, dan schrijf ik hier dat Ramin Djawadi het niveau van Hans Zimmer overtreft! En dat wilt wat zeggen als uw nederige recensent dat neerschrijft.

Is er iets negatiefs te zeggen over deze weergaloze soundtrack? Ja, eigenlijk wel. Met name The Bear And The Maiden Fair. Komaan jongens, wat staat dit nummer op deze cd te doen. Waar de instrumentale score een vrij tragische, middeleeuws aandoende muziek is, is dit nummer een rocklied. Totaal ongepast, totaal onnodig en een verkwisting van uw tijd! Jammer dat erop staat. Maar soit, dat nummer skip ik altijd meteen want ik kan het niet aanhoren!

Conclusie
Game Of Thrones seizoen drie is een streling voor het oor. Prachtige muziek voor een prachtige serie. Enkel het gezongen nummer is walgelijk. Maar moet ik daarvoor de rest van de muziek afstraffen? Uw nederige recensent vindt van niet. De muziek verdiend niet meer dan een 10. Al zit er ook een walgelijke song in het midden. Met deze tien voor het derde seizoen sluit ik deze resem recensies van Game Of Thrones af. Seizoen vier volgt snel nadat deze volledig is geanalyseerd. Het was me een waar genoegen om dankzij de muziek van Ramin Djawadi in Westeros te vertoeven. Als u als liefhebber van filmmuziek nog niets gehoord hebt van deze soundtracks, dan moet je dat gegarandeerd eens doen. Ook ik was sceptisch tegenover deze serie en muziek. Maar collega recensent Mitchell Tijsen heeft mij overtuigd en mij laten kennis maken met Westeros waar het befaamde spel der tronen wordt gespeeld. Nu ik eenmaal bekend ben met die wereld, kan ik niet meer zonder. Mijn advies, koop deze soundtrack, reis samen met Ramin Djawadi naar Westeros. Wedden dat je er niet meer wilt vertrekken?

Joffrey Baratheon: Everyone is mine to torment! You'd do well to remember that, you little monster.
Tyrion Lannister: Oh, 'monster'. Perhaps you should speak to me more softly then. Monsters are dangerous and, just now, kings are dying like flies.
Game Of Thrones: Season 3 - 10/10 - Crítica de Mitchell Tijsen, Publicado en (Neerlandés)
In de wereld van filmmuziek gebeurt er tegenwoordig steeds meer, niet alleen films worden voorzien van heerlijke muziek maar ook games en televisieseries zoals Game of Thrones. Deze wereldbekende serie heeft een geweldige sfeer, verhaallijn en een troon waar ik zelf ook op heb mogen plaatsnemen. Toch is het vooral de muziek die de series net dat stapje hoger brengen zodat ik dit beschouw als één van de beste series ooit. De muziek van Djawadi is een belangrijk onderdeel, dit bleek maar weer uit seizoen 1 en 2, toch is seizoen 3 anders en blijft de muziek beter hangen dan ooit tevoren.
Het begint al bij track 1, de Main Titles, die inmiddels een feit zijn omdat elke aflevering daarmee begint. Na deze sterke opening is het tijd voor de bekende quote uit de serie, die vooral Tyrion en Jaime gebruiken: A Lannister Always Pays His Debts. Deze geweldige track begint rustig op een cello maar wordt daarna steeds meer uitgebreid tot je echt helemaal in de muziek zit. Geweldig om te horen hoe Djawadi de filmmuziek opbouwt. Ondanks het feit dat elk muziekstuk hier de aandacht verdient wil ik u vooral voorzien van een recensie waarin ik mijn 3 favoriete tracks benadruk op deze score. Deze staan hieronder beschreven:

Dark Wings, Dark Words:
Eén geweldige compositie die met een koor begint, heel mysterieus en duister. Het koor zingt het hoofdthema van de film, die overigens ook glorieus te horen zijn in de Main Titles van de serie(s). Na ongeveer 1 minuut komen de stijkers erbij en wordt de track wat ‘voller’ en vooral aangenamer. Het mysterieuze verdwijnt en de muziek maakt plaats voor glorie. De strijkers nemen op een gegeven moment de overhand en het koor gaat wat ‘harder’ zingen waardoor je als het ware in de emotionele muziek wordt meegezogen en tevens terug gaat naar de aflevering waarin deze muziek voorkomt. Het is geweldig hoe Ramin Djawadi mysterieus weet te beginnen en eindigt met een hoopvol stukje filmmuziek, geweldig!

Reek:
Ondanks het feit dat Theon Greyjoy in de boeken niet voorkomt in boek 3 hebben ze besloten dat hij wel een rol in de series hoort te krijgen. De muziek bij Theon’s achtervolging viel mij in de serie al meteen op, het is een snelle melodie die geweldig gecomponeerd is. Al bij de eerste seconde wordt je meegezogen in de filmmuziek die snel, uitdagend en vooral melodieus van aard is. Ook de percussie komt duidelijk in deze track naarvoren, dit viel mij in de score nog meer op dan in de aflevering. De strijkers spelen een belangrijke rol, beginnen rustig maar komen steeds meer op de voorgrond. Wanneer het hele orkest lijkt mee te spelen stopt de muziek opeens plots en maakt deze plaats voor ‘onheilspellendheid’. Dit past prima bij de momenten in de film, ook op de score is het mooie muziek maar is vooral het begin van deze compositie prachtig om naar te luisteren.

Mhysa:
Naar mijn mening de mooiste track van alle scores van Game of Thrones. Ook in de laatste aflevering kwam deze compositie prachtig naarvoren en kreeg ik helemaal kippenvel. De muziek begint, in deze track, net zoals in ‘Dark Wings, Dark Words’ met een prachtig koor. Het koor begint na ongeveer 0:28 seconden op te leven omdat het koor het thema zingt van Game of Thrones. Rond de 0:49 seconden zingt het koor een echte tekst en komen er ook kinderstemmen bij die ontzettend passen bij het moment van de laatste aflevering. Toch begint, voor mij, de track pas echt tot leven te komen rond de 1:37 minuten, wanneer de tekst de overhand neemt. Rond de 1:47 komt er een emotioneel instrument bij die past bij Daenerys haar levensverhaal in de serie. Het hele orkest barst, samen met het koor, pas echt los rond de 2:15 minuten. Dankzij de sterke opbouw komt dit ontzettend goed uit de verf, verder loopt de track geweldig door en blijft het koor prachtig aanwezig. Ook horen we mannenstemmen, percussie en blijven de strijkers de prachtige melodie spelen die Game of Thrones zo herkenbaar maakt. Aan het einde horen we ook nog een prachtige bel...het avontuur (en de televisiserie) is namelijk nog niet voorbij...

Ondanks het feit dat de televisieserie zo bekend is mag de muziek zeker niet onderbelicht worden, Djawadi zorgt namelijk voor een typische sfeer die 100% bij Game of Thrones past. De onheilspellendheid, spanning, emoties en kracht zitten niet alleen in het sterke acteerwerk van de Cast maar ook in deze muziek. Met name de 3 bovenstaande tracks zijn geweldig maar er zijn nog talloze andere tracks op dit album die noemenswaardig zijn. Het is geweldig hoe Ramin Djawadi seizoen 3 weet vorm te geven met zijn krachtige en emotionele muziek, hij zorgt ervoor dat ik constant naar deze filmmuziek wil luisteren en er constant kippenvel bij krijg. Ook is seizoen 3 een hele verbetering ten opzichte van de eerste 2 seizoenen. Waar er bij die 2 scores nog wel eens sprake was van de zogenoemde ‘underscore-muziek’ was er hier geen enkel 'saai' moment. Ik mis echter nog wel wat mooie melodieën uit de serie, de score had eigenlijk veel langer mogen/moeten zijn. Vooral de emotionele muziek rondom het acteerwerk van Catelyn Stark mis ik erg. De tijdsduur is dan ook vrij weinig voor een serie van 10 uur. Ook de eerdere scores van Djawadi hadden een langere tijdsduur, dit is het enige minpunt van de score. Verder ben ik alleen maar vol lof over deze vernieuwende, originele en krachtige score van Ramin Djawadi. Op naar seizoen 4, een seizoen waar Djawadi overigens al voor getekend heeft en die hij hopelijk ook gaat voorzien van prachtig thematisch werk, zodat hij opnieuw voor ontzettend veel ‘kippenvel-momenten’ kan zorgen!
Game Of Thrones: Season 3 - 05/10 - Crítica de Christian Lavagne, Publicado en (Francés)
La saison 3 de Game Of Thrones a peut-être remporté les suffrages en terme d'audience, ce n'est pas vraiment le cas musicalement. Derrière ce constat amer et péremptoire se cache une certaine réalité: on tourne en rond.

Mes précédentes critiques sur la musique de la série étaient largement positives et mettaient en avant deux choses: la mise en place d'un ensemble de thèmes plus ou moins classiques et efficaces et la relative intelligence du compositeur dans leur utilisation. Or, cet album-ci n'invente plus.

D'abord, les 53 minutes d'écoute passent à toute vitesse et ne laissent que peu de souvenirs. L'esprit de découverte a disparu.
Passé le traditionnel générique (au demeurant toujours aussi appréciable), on découvre 'A Lannister Always Pays His Debts', reprise de l'hymne 'The Rains Of Castamere' de la famille éponyme, découvert la saison précédente; une reprise sur un mode encore plus lent et mélancolique que sa version originale, basculant sur un rythme plus noble et dynamique. C'est très, très beau, réellement, aussi beau et marquant que l'original, mais ça manque cruellement d'originalité en soi. C'est à ce moment que l'on sent que quelque chose ne va plus. 'Dracarys'? Une reprise du thème de Daenarys dans un ambiant moins efficace que celui de Qarth ou des Dothrakis. 'Chaos Is A Ladder'? Ni plus ni moins qu'un pseudo-calque de 'Await The King's Justice', un thème de la première saison, avec un arrangement de cordes supplémentaire. Pire, le thème de la série est repris à plusieurs reprises sous de vagues arrangements ('Dark Wings, Dark Words', entre autres).
'Wall Of Ice', s'attachant au violent Peuple Libre, pour un moment de tension pure, réussit à être efficace, mais quitte à utiliser des tambours, pour un peuple qui se veut guerrier et sauvage, autant y aller à fond et offrir une vraie variété de percussions mélangées. Eh bien non. C'est dommage.

Au milieu de tout cela, 'The Bear And The Maiden Fair', morceau de rock celtique bourrin, qui tranche violemment avec l'ambiance. Alors que l'oreille s'habitue à l'ambiance médéviale-fantasy, le titre explose la bulle et laisse tout à fait sceptique. Quelques recherches sur Internet indiquent qu'il s'agit d'une chanson de l'univers du Trône de Fer, mais pourquoi diable une orchestration à la guitare électrique et batterie? C'est presque une destruction du quatrième mur! Incompréhensible.

Bref, je passe rapidement jusqu'à la fin de l'album, qui brusquement bascule vers le lyrisme avec des voix féminines cristallines, marquant -enfin- une évolution musicale. 'Mhysa' à ce titre, est une reprise du thème principal par ces chœurs, renouant avec l'ambiance celtique originelle. Très beau, assurément, et je soupçonne ce morceau d'être la 'montée' finale que l'on trouvait déjà dans les deux précédents albums. Si c'est le cas, au moins l'utilisation du thème du climax est bien trouvée avec cette orchestration.

Enfin, pour terminer, 'For The Realm' est une énième variation du générique, à la guitare seule cette fois. Les fans guitaristes amateurs apprécieront, j'en suis sûr, mais c'est un peu léger puisque dès la première saison des centaines de 'covers' de ce morceau d'au moins aussi bonne qualité sont visibles sur les sites de partage de vidéos.

Conclusion, en tant que fan de l'univers et de la musique de Game Of Thrones, c'est une large déception. Je ne garderai que deux titres en tête, et ces titres sont des reprises. Je crois que cela veut tout dire.
Game Of Thrones: Season 3 - 10/10 - Crítica de Maurits Petri, Publicado en (Neerlandés)
Het ongekende wereldwijde succes van de Game of Thrones franchise gaat de makers en producenten niet in de koude kleren zitten. Na het derde seizoen, wat momenteel wordt uitgezonden, heeft men een korte productiepauze aangekondigd. Het is dus nog langer wachten op het nieuwe seizoen volgend jaar. Echter, met dit derde seizoen laten ze zien dat miniseries ook een ongelooflijke status kunnen bereiken: wereldwijd miljoenen fans, de kassalades rinkelen. GoT is langzaam op weg de meest succesvolle serie aller tijden te worden. En gelukkig voor de fans weet componist Ramin Djawadi gemakkelijk met de stroom mee te gaan en levert zijn beste score af voor deze serie.

Waar seizoen 1 en seizoen 2 vaak wat eentonig werden en saai, herpakt Djawadi zich op een ongelooflijke manier op deze nieuwste GoT score. Niet alleen maakt hij listig gebruik van een relatief klein koor, ook laat hij horen dat componisten hun inspiratie halen bij de oude meesters van weleer. Want Djawadi verwerkt korte klassieke cues. Dat is eigenlijk vrijwel direct te horen in het magistrale nummer A Lannister Always Pays His Debts. Prachtig cellospel, voor de verandering eens live gespeeld, gaan over in een nieuw emotioneel thema. Groots, episch en bijna geen synthesizer te bekennen. Het alom bekende drum thema is het enige wat uit de computer lijkt te komen. En let vooral op de prachtige knipogen naar componisten als Boccherini. Dankzij tracks als deze tilt Djawadi deze derde score naar ongekend hoog niveau. En neem je hem mindere tracks als Dracarys niet kwalijk.

Dark Wings, Dark Words is onwaarschijnlijk mooi. Het hoofdthema van GoT wordt klein en ingetogen gezongen door een koor. Enkel begeleid door zachte, bijna huilende, synthesizers. A la Hans Zimmer haalt Djawadi zijn eerdere geproduceerde actiethema's eens flink door de gehaktmolen. En dat resulteert in zinderende groots opgezette muziek zoals in Wall of Ice. En alsof dat nog niet genoeg is weet Djawadi ook ongekende suspense te leveren in bijvoorbeeld White Walkers. Een stampende beat en onheilspellende strijkers en hoorns liggen niet lekker op de maag. Mhysa is de beste track van het album, waarin Djawadi eens fijn alles opengooit. Een prachtig koor, met wederom het sterke hoofdthema van Game of Thrones, wat overgaat in een hemels mooi gezang. Met zelfs een heus jongenskoor. Prachtig...en wanneer alles tegelijk inzet is het genieten geblazen en drielaags kippenvel!

Als je de filmmuziek van Game of Thrones nog niet goed kent (of wil kennen), zou dit het ideale moment kunnen zijn om eraan te beginnen. Djawadi verrast niet alleen vriend en vijand, ook fans geeft hij zijn beste muziek sinds jaren. Zijn diversiteit aan thematiek, instrumentatie en prachtige koren zijn het beste wat hij sinds lange tijd produceerde. Djawadi zet zich eindelijk weer eens goed op de kaart met deze productie...want dit is score zoals het hoort te zijn. Eigenlijk kom je superlatieven te kort tijdens het beluisteren van Game of Thrones: Season 3. Al zou je kunnen vallen over de soms wat saaiere tracks tussendoor. Neem je die voor lief, dan is dit simpelweg een van de beste scores van 2013. Nu al!
Game Of Thrones: Season 3 - 08/10 - Crítica de Javier Madariaga, Publicado en (Español)
GAME Of THRONES: Season 3
Música Compuesta por Ramin Djawadi

Wow, que temporada, yo como lector de los libros de la famosísima serie 'Canción de Hielo y Fuego' estoy más que satisfecho por el desempeño de la serie televisiva, y más aun con el de la BSO. A pesar de que mientras leía el libro me imagine música mas gloriosa (como le debe haber pasado a muchos), los temas de Djawadi siempre estuvieron marcando la narración, en especial el tema central de la serie (Main Title).
Lo Primero, los temas y sus desarrollos. El desarrollo temático de Djwadi no es una de sus características, como se ve en sus trabajos fílmicos (Iron Man, Clash of the Titans), por lo que no esperaba tanto encontrarme con nuevos temas. Aunque el arreglo y evolución de los temas previos son asombrosos, como se ve en 'A Lannister Always Pays His Debts', donde crea un tema orgulloso y peligroso para la familia Lannister, pero a veces gentil con Sir Jaime.
El avance extraordinario es con el 'tema' de Daenerys, la madre de dragones recibe bastante atención de parte del compositor, que se preocupa de engrandecer la figura de la joven Targaryen. Esto se pude percibir claramente en 'Mhysa', una música que claramente es la copia exacta musical de las palabras de George R.R. Martin, sin investigar que significaba Mhysa, al escuchar inmediatamente recordé la entrada de Daenerys a Yunkai, los coros exclaman vida, libertad y sobre todo...gratitud.

La BSO en si es muy parecida a sus predecesoras, solo que tal vez un poco más temática. Djawadi mantiene su estilo de acción medieval y creo que hubo un retroceso en la música para los caminantes blancos. Extrañe un poco el 'Tema de la lucha por el Trono de Hierro', que puede ser escuchado en el BSO anterior en 'The Throne is Mine', mientras que en la tercera temporada solo aparece muy brevemente durante la Boda Roja ('The Lannister send their Regards')
Ademas el soundtrack incluye tres tracks muy interesantes 'Is Always Summer Under the Sea'(innecesario), 'The Bear and the Maiden fair' (Bueno) y la version acustica del tema principal interpretada por el Compositor.

Mejores Tracks:A Lannister Always Pays his Debts, Dark Wings Dark Words, Mhysa, The Bear and the Maiden Fair, For the realm
Peores: White walkers, Is Always Summer Under the Sea y Reek

JAMO...
Trailer:







Notificar un error o enviar información adicional!: Iniciar

 



Más