You've Got Mail
Music from the motion picture


Warner Sunset Germany (0075678315343)
VRS Records (0030206601527)
Película | Fecha de estreno: 01/12/1999 | Estreno de película: 1998 | Medio: CD, Descarga
 

¡Subscríbete!

¡Manténgase informado y obtener mejor acceso a la información de los coleccionistas!





 

# Pista Artista/Compositor Duración
1.The Puppy SongHarry Nilsson2:42
2.DreamsThe Cranberries4:31
3.Splish SplashBobby Darin2:11
4.Dummy SongLouis Armstrong2:19
5.RememberHarry Nilsson4:02
6.DreamRoy Orbison2:11
7.Rockin' RobinBobby Day2:35
8.Lonely At The TopRandy Newman2:32
9.Signed Sealed Delivered I'm YoursStevie Wonder2:38
10.I Guess The Lord Must Be In New York CitySinead O'Connor3:07
11.Over The RainbowHarry Nilsson3:31
12.Anyone At AllCarole King3:09
13.I'm Gonna Sit Right Down And Write Myself A LetterBilly Williams2:07
14.The You've Got Mail SuiteGeorge Fenton5:35
15.You Made Me Love YouJimmy Durante3:01
 46:10
Manda tu crítica Ocultar reseñas en otros idiomas

 

You've Got Mail - 06/10 - Crítica de Lammert de Wit, Publicado en (Neerlandés)
You've Got Mail is een film van regisseur Nora Ephron en gaat over een man Joe (Tom Hanks) en een vrouw Kathleen (Meg Ryan). Ze e-mailen elkaar anoniem en vertellen elkaar zo hele verhalen over hun belevenissen en gevoelens. Via de e-mail leren ze elkaar steeds beter kennen, maar beide hebben ze al een relatie, zij met een zelfingenomen journalist, hij met een hyperdrukke uitgeefster, die geen oog heeft voor anderen. Kathleen is eigenaar van een leuke kinderboekenwinkel en Joe is bezig om een enorme boeken-superstore in te richten vlakbij haar winkel. Zakelijk gezien haten ze elkaar en laten dat ook blijken, maar ondertussen mailen ze elkaar hun diepste gevoelens, zonder te weten wie die ander feitelijk is. Totdat ze maar eens afspreken om elkaar te ontmoeten....

Deze erg onderhoudende film is van muziek voorzien door George Fenton, maar wordt ook ondersteund met een aantal toepasselijke en heel aardige songs. De score van Fenton is ook uitgebracht en zeker heel aardig. De beschrijving en recensies hiervan staan elders op deze website.

De soundtrack bevat 14 songs en een compilatie van de diverse score-tracks van George Fenton, zoals ze veel uitgebreider op de 'original score' te vinden zijn.
De songs zijn vooral tekstueel heel passend bij het verhaal van de film. De meeste van de songs zijn nogal gedateerd en hebben een hoog zestiger tot tachtiger jaren gehalte. De soundtrack opent met het wat kleffe 'The Puppy Song'. Met de tweede song 'Dream' van The Cranberries zijn we gelijk bij de mooiste song van het album, een song die me ook in de film al positief opviel. Een soft-rocksong met een mooie instrumentatie, opvallend goede percussie, prachtige harmonische zang en een mooie melodie. Kortom, een heerlijke song.
Wat dan volgt zijn een aantal nogal gedateerde, wat kleffe songs. Louis Armstrong gooit daar nog een jazzy sausje overheen en Bobby Darin in 'Rockin'Robin' een typische zestiger jaren rocking-billy-saus. Randy Newman zeurt vervolgens wat voor het vaderland weg in 'Lonely at the Top'.
Een wat steviger song is van Stevie Wonder, een solide soulsong die het goed doet. Sinead O'Connor zingt vervolgens op een erg zeventiger jaren arrangement van deze verder wel aardige song. Dat geldt ook voor 'Over the Rainbow', die wel errrggg traaaaag voortkabbelt.
Carole King doet het vervolgens veel beter met het prachtige 'Anyone at All'. Samen met de tweede track is dit de mooiste van dit album. Daar kan zelfs George Fenton niet tegenop met zijn score voor deze film.
'You made me love you' is de afsluitende track van dit album en heeft een hoog zestiger jaren jazzy stijl. Jimmy Durante praat bijna meer dan hij zingt, wat met z'n wat zware en ernstig klinkende stem nogal komische overkomt. Zeker geen onaardige track.

Kortom, de soundtrack van You've Got Mail bevat een behoorlijk aantal nogal gedateerde songs, waar tegenwoordig niemand meer op zit te wachten. Maar op het album staan ook een paar songs die zeker de moeite waard zijn. Ook de score-suite van Fenton is heel aardig en bevat een leuke selectie thema's van het score-album.
Het geheel van deze soundtrack krijgt zo een waardering van 63 uit 100.

Otras versiones de You've Got Mail (1998):

You've Got Mail (1998)
You've Got Mail (1998)


Notificar un error o enviar información adicional!: Iniciar

 



Más