Sex and the City


New Line Records (028947806523)
Movie | Released: 2008 | Format: CD, Download
 

Subscribe now!

Stay better informed and get access to collectors info!





 

# Track Artist/Composer Duration
1.Labels or LoveFergie3:51
2.All Dressed in LoveJennifer Hudson3:22
3.MercyDuffy3:40
4.The Look of Love - Madison Park vs Lenny B RemixNina Simone3:43
5.New York GirlsMorningwood2:56
6.All This BeautyThe Weepies3:17
7.I Like The WayKaskade3:40
8.It's AmazingJem3:55
9.How Deep Is Your LoveThe Bird & The Bee3:22
10.The Heart Of The MatterIndia.Arie4:43
11.Auld Lang SyneMairi Campbell & Dave Francis3:22
12.KissingVarious Artists6:09
13.How Can You Mend A Broken HeartAl Green7:01
14.Walk This WayRun DMC & Aerosmith5:11
15.Sex And The City - Movie ThemePfeifer Broz Orchestra0:50
 59:01
Submit your review Hide reviews in other languages

 

Sex and the City - 06/10 - Review of Maurits Petri, submitted at (Dutch)
In Amerika is men dol op het commercieel uitbuiten van kassuccessen. Nu is de hitserie Sex And The City aan de beurt en wel met een heuse speelfilm. Sarah Jessica Parker en de volledige cast uit de serie spelen in een film die bij voorbaat al in Amerika een groot succes was. Echter, in Europa blijken critici geen blad voor de mond te nemen. Enkele stevige quotes van o.a. de Nederlandse filmfanaat Jac Goderie liegen er niet om. 'Een afgrijselijke film die de soms overdreven 'veramerikaanste' manier van met seks omgaan op een wanstaltige en oubollige manier naar voren brengt!' En jah, na het zien van die beelden ben je toch erg benieuwd als dan opeens ins Blaue Hinein de bijbehorende soundtrack om de hoek komt kijken. Bij het bekijken van de tracklist wordt gelijk al een ding duidelijk, het is een verzamel-album van alle popnummers die te horen zijn in de prent. Daar hoort bijvoorbeeld ook de hitsingle 'Mercy' van Duffy bij. Een nummer 1 hit van de bovenste plank natuurlijk en heerlijk om naar te luisteren. Voor de rest is de cd een flauw samenraapsel van nummers, waar bijvoorbeeld de track van rockband Aerosmith compleet in het niets verdwijnt. De 50-seconde durende begintune van Sex And The City staat er ook op, gespeeld door een onbekend 'orkest'. Maar dat doet verder niks met je als luisteraar, het laat je eigenlijk koud. Score is nergens te vinden en dat is erg jammer. Want als je de film bekijkt hoor je zo nu en dan wel wat orkestrale muziek. Of dat ooit nog op cd zal verschijnen, weet niemand. Helaas, Sex And The City is een verzamel-album zoals vele anderen. Niet bijzonder, niks opvallends!
Sex and the City - 06/10 - Review of Thomas-Jeremy Visser, submitted at (Dutch)
Het is niet makkelijk om een recensie te schrijven voor een score als Sex and The City. Dit komt voornamelijk omdat het een pop-soundtrack is geworden en er maar een track is te horen die we zouden kunnen rekenen tot score. Dit album barst van de populaire nummers, en de wat minder bekende, en zorgt dan ook in de film voor een snelle, en trendy sfeer Voor fans van prachtige instrumentaal interessante klanken is er te weinig te bekennen. Het is eerder een hommage aan de serie. Toch is het hoofdthema, dat tijdens de aftiteling en de opening te horen is, wel leuk om te horen ondaks zijn korte duur, een beetje big-band.

De liedjes zelf stellen niet zo veel voor, maar zijn brutaal, en werken wel degelijk in de film. Maar een soundtrack-relase is in mijn ogen wat zinloos. Je hebt het gevoel dat je het al duizend keer heb gehoord. Er is dan ook maar één uitzondering: Labels or Love. Een door vrouwen gezongen nummer wordt ondersteund door het thema voor Sex and the City. Het is wel leuk om te horen, maar zal niet dagen worden gedraaid. Deze soundtrack is uiteindelijk wat zinloos geworden. Er is niks origineels, en het hoofdthema kende we al van de serie. Toch is dit geen onvoldoende geworden. Liefhebbers van de film en de serie zullen deze score waarderen, en hem vaak draaien. En als dit niet leuk vindt, dan luister je het niet. Het is voor de doorsnee filmmuziek-liefhebber niets, maar voor de mensen waarvoor hij gemaakt is zal hij absoluut in de smaak vallen.


Report a fault or send us additional info!: Log on

 



More