Clifford The Big Red Dog: Room For You
(Digital)


Epic Records 05/11/2021 Herunterladen
 

Abonniere jetzt!

Bleiben Sie besser informiert und erhalten Sie Zugang zu Sammlerinformationen!





 

# Spur   Dauer
1.Room For You (Original Song from Clifford The Big Red Dog)2:54
 2:54
Reichen Sie Ihre Rezension ein Bewertungen in anderen Sprachen ausblenden

 

Clifford The Big Red Dog: Room For You - 07/10 - Überprüfung der Lammert de Wit, eingereicht am (Niederländer)
De Amerikaanse film Clifford The Big Red Dog is een komedie die geregisseerd is door Walt Becker (Bying the Cow, Wild Hogs, Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) en is een combinatie van echte acteurs en de animatie van een enorme rode hond. De film is nogal mager ontvangen door de critici.
Het verhaal draait om Emily Howard, een tiener die bij haar moeder woont en gepest wordt door leeftijdgenoten. Wanneer moeder Maggie op reis moet, wordt Emily opgevangen door haar dakloze oom Casey, die nauwelijks naar haar omkijkt. Op een kermis staat een tent van de dierenopvang, om thuisloze dieren aan de man te brengen, waar Emily een rode puppy meekrijgt, die groter wordt naarmate hij meer liefde krijgt. Van oom Casey mag de puppy hooguit hij één nachtje blijven. De volgende dag is Clifford, zo noemt Emily hem, tot een enorme hond gegroeid...

De muzikale score bij deze avonturen-komedie is van John Debney. Hij componeerde er muziek voor met een prettige orkestrale kleuring. Een flink deel van de muziek is gecomponeerd in een typerende comedy-stijl, maar lang niet de hele score is daarin gecomponeerd. Ook dreigende of juist rustiger klanken komen regelmatig voor in deze familiefilm.

Bij de film is ook een song uitgekomen, die op single is uitgebracht, en dat is 'Room for You'. Het is een song in een muzikale stijl die de jeugd zeker wel zal aanspreken. Het is een pakkende en vlotte melodie, die gezongen wordt door Madison Beer, die via YouTube bekend geworden is. De instrumentatie is hoofdzakelijk elektronisch, maar een prettig geraspte gitaar is het opvallende element daarin, en juist die maakt dit tot een prettige catchy song, die in menige hitparade niet zou misstaan. Toch is de stijl van de licht disco-achtige song er een van dertien in een dozijn. Maar de song mag er zeker zijn.

De song is niet meegenomen op het album dat van Debney's score is uitgekomen, en op zich is dat natuurlijk jammer. Wel wijkt de muzikale stijl duidelijk af van die van Debney's score. Maar deze song had daarbij niet echt gezorgd voor een hogere waardering voor dat score-album. De waardering voor deze song is dezelfde als die voor dat album, namelijk 70 uit 100 punten.


Melden Sie einen Fehler oder senden Sie uns zusätzliche Informationen!: Einloggen

 



Mehr