Kinderen van Dewindt


EMI Music (724386048820)
Film | Freigegeben: 2005 | Format: CD, Herunterladen
 

Abonniere jetzt!

Bleiben Sie besser informiert und erhalten Sie Zugang zu Sammlerinformationen!





 

# Spur   Dauer
1.Blind2:24
2.Stay With Me4:31
3.Scream3:50
4.Summer Ghosts3:23
5.Boys For Toys3:42
6.Promise Me6:06
7.Timberline3:33
8.Invincible2:19
9.All Excuses4:05
10.How You Prove Me Wrong4:38
11.Common Stakes4:59
12.Choose Life5:15
 48:45
Reichen Sie Ihre Rezension ein Bewertungen in anderen Sprachen ausblenden

 

Kinderen van Dewindt - 06/10 - Überprüfung der Arvid Fossen, eingereicht am (Niederländer)
De tv-serie 'Kinderen van Dewindt' wil een positief maar realistisch beeld schetsen van ondernemers. De reeks wordt opgezet in samenwerking met departement Economie Vlaanderen en het Europees Sociaal Fonds. De familie Dewindt woont, leeft en werkt in Antwerpen.

Er werd geen componist aangetrokken, maar er werd gekozen voor een song soundtrack. Deze songs zijn allemaal van de Brugse band Lemon. Lemon is Hans Vermeersch (zang, gitaar, piano), Tom Vermeersch (bas), Joachim Mestdagh (gitaar), Tom Barbier (gitaar, keyboards), Dieter Gussé (drums, percussie). Lemon is een snel groeiend rock groepje, dat een jaar geleden een eerste single uitbracht en deze zomer al in een overvolle Pyramid Marquee stond op Rock Werchter. Vele zullen hun 'Summer Ghosts' hit zeker kennen van de radio.

Lemon schreef voor Kinderen van Dewindt 3 nieuwe songs, waaronder de titelsong 'Blind'. De rest van de muziek komt allemaal van hun vorig album Magnetic. Hun muziek is makkelijk te combineren met een beelden montage, en zal de reeks zeker ondersteunen.

Teleurstellend toch wel is dat de Kinderen van Dewindt geen score tracks bevat, en eigenlijk spijtig dat er niet gedacht is om naast Lemon bijkomende score te laten componeren door een van de vele Vlaamse filmmuziek componisten zoals Steve Willaert, Brian Clifton, Guy Cuyvers, Johan Hoogewijs, enz.

De soundtrack Kinderen van Dewindt is in principe niet meer dan een speciale heruitgave van het eerste album van Lemon, met 3 extra songs.


Melden Sie einen Fehler oder senden Sie uns zusätzliche Informationen!: Einloggen

 



Mehr