City of the Living Dead


Film | Veröffentlichungsdatum: 29/06/2014 | Format: Vinyl
 

Abonniere jetzt!

Bleiben Sie besser informiert und erhalten Sie Zugang zu Sammlerinformationen!





 

# Spur   Dauer
1.Introduzione 
2.Fatti Misteriosi 
3.Toward Dawn 
4.Apoteosi Del Mistereo 
5.Occhi Di Brace 
6.Verso L’alba 
7.IrrealtÖ di suoni 
8.Paura Vivente 
9.Paura E Liberazione 
10.Toward Dawn 
11.Suoni Dissonanti 
12.Apoteosi Del Mistero 
13.Embers Eyes 
14.Tenebre Viventi 
15.Dissonant Sounds 
16.Toward Dawn 
17.City Of The Living dead (live suite) 
Reichen Sie Ihre Rezension ein Bewertungen in anderen Sprachen ausblenden

 

City of the Living Dead - 07/10 - Überprüfung der Sybren van der Schoot, eingereicht am (Niederländer)
Lucio Fulci, de Master of Gore en uiteraard ook de Italiaanse Koning van de Zombie-films, kwam in 1980 met Paura Nella Citta Dei Morti Viventi; City of the Living Dead.
Naast de voor Fulci gebruikelijke foute dialogen en onsamenhangende verhaallijnen knalt deze film vooral vanwege zijn naargeestige sfeer en ranzige SFX. Wat zijn films ook erg herkenbaar maakt is de unieke filmmuziek waar vooral Fabio Frizzi verantwoordelijk voor was.

Frizzi's herkenbare geluid zorgt voor duistere synthesisers, drums en een snel in je hoofd zittend hoofd thema. Daarnaast weet Frizzi ook een paar werkelijk prachtige motieven in te zetten, waardoor zijn soundtracks prima op zichzelf kunnen staan en je als luisteraar geboeit blijft tot de laatste noot.
Death Waltz blijft verrassen met z'n re-releases van retro-soundtracks die lang niet meer verkrijgbaar zijn. City of the Living Dead, The Beyond en House by the Cemetery zijn alledrie op vinyl uitgebracht ( deze films waren ooit Fulci's Gates of Hell-trilogie). Alledrie de platen zijn voorzien van bloedrood vinyl en met prachtige hoes ontwerpen van Graham Humphreys.
Opnieuw een geslaagde release van Death Waltz, die een nieuwe collectors dream hebben bedacht door deze oude filmscores in een fraai jasje te steken.


Melden Sie einen Fehler oder senden Sie uns zusätzliche Informationen!: Einloggen

 



Mehr