L'Année Prochaine... Si Tout Va Bien


Film | Veröffentlichungsdatum: 20/07/2009 | Filmfreigabe: 1981 | Format: Herunterladen
 

Abonniere jetzt!

Bleiben Sie besser informiert und erhalten Sie Zugang zu Sammlerinformationen!





 

# Spur Künstler/Komponist Dauer
1.L'Année prochaine si tout va bienSofie Kremen2:46
2.Le Baromètre1:24
3.Dans les nuages3:06
4.Bébé BD1:28
5.Maxime et Isabelle2:26
 11:10
Reichen Sie Ihre Rezension ein Bewertungen in anderen Sprachen ausblenden

 

L'Année Prochaine... Si Tout Va Bien - 06/10 - Überprüfung der Lammert de Wit, eingereicht am (Niederländer)
De film L'Année Prochaine... Si Tout Va Bien is een komedie met een serieuze ondertoon en gaat over Isabelle (Isabelle Adjani) en Maxime (Thierry Lhermitte), die samen gelukkig en stabiel in de liefde zijn. Beiden werken en alles gaat goed. Dan besluit Isabelle dat ze graag een kindje wil. Maar Maxime ziet dat niet zitten, waarop de eerste barsten in hun gezamenlijke leven ontstaan...

Van de muziek bij de film is een kortdurend score van Vladimir Cosma.
De score opent met een song, door Sophie Kremen gezongen en door Cosma van muziek voorzien. De song is ook als vinyl-single uitgebracht. Het is overigens een wat tamme song, met een niet zo aansprekende melodie. Sophie Kremen zingt het heel aardig, maar wel wat oppervlakkig.

Na de zong volgen vier instrumentale tracks die een wat jazzy-funky stijl hebben, met bas en gitaar als leidende instrumenten, samen met het keyboard, die een vlotte, maar niet fraaie melodie speelt in 'Le Baromètre', terwijl een elektrische gitaar op een wat bluesy manier de leiding heeft in de track 'Dans les Nuages'. Het laatste geldt ook 'Bebe BD', maar daar speelt de gitaar wat rustiger.

De afsluitende track is de thematrack, met de melodie die ook de openingssong heeft. Het is een fraaie en rustige track, waarin de themamelodie harmonisch wordt gebracht op een xylofoon, terwijl gitaren en keyboard en synthesizer de underscore verzorgen. De xylofoon zorgt ervoor dat de muziek in deze track een redelijk frisse kleur heeft en prettig wegluistert.

De korte lengte van de score is niet gunstig voor een hoge waardering, maar de jazzy-funky stijl van de drie middelste tracks draagt daar ook niet aan bij. Alleen de wat tamme song en de fraaie afsluitende track zorgen nog voor 60 uit 100 punten.

Andere Veröffentlichungen von L'année prochaine... si tout va bien (1981):

Année Prochaine, L' (2015)


Melden Sie einen Fehler oder senden Sie uns zusätzliche Informationen!: Einloggen

 



Mehr